![]() |
ssy z dethmacha:)(tibia)
|
spoko
spoko zdjecia!!! a właściwie fajne fake'i. spox
|
to wcale nie fake`i, bo to zdjęcia z TibiiBattleNet (czy coś takiego)
ale i tak spoko :) zwłaszcza ten z wodą :D |
Cytuj:
gralem na kilku serwerach TibiaDM i wcale mnie nie zachwycily. SS-y slabe, kazdy kto wejdzie na bylejaki serwer TibiaDM zrobi takie bez problemu. |
nah. co do up, nie gralem an tym ale dla przeciętnego gracza widok niezły... cool choć z początku myślałem ze fake...
|
Fajna rozruba :p
na jednym ss zobaczylem tibie pw :baby: |
Fajne fake aż tak przerobionych zdjęć jeszcze nie widziałem gratz talentu do robienia fake
|
Cytuj:
|
Spoko ssy(jak dla mnie ;p).Tylko jak w to (cos?) grac i skad to sciagnac :baby: ??
|
NOO SUPER "X" sie napatrzalem:P wyslij jakos inaczej... bo cheytnie bym sobie popatrzal
|
To nie są żadne ssy z tibiabattlenet serwer.tylko z OT SERWERA.tam tak jest o kazdej poze dnia i nocy.swoja droga niezla miejscuwa.gdzie to jest??
podaj mi IP :D |
taak!!! Nie lubie ss z ots serva (nie wiem kto jest kto), co w tym emocjonującego? I wogule sski z serva się nie sprawdzają...:(
ale potencjał jest.. No może za dużo narzekam gratz ss |
:F .. czy to są zdjęcia z serwera tibia.xx? jesli tak to tam gralem ale mi sie znudzilo :P
Cytuj:
|
Spoko
Ej jak mozesz podaj mi IP tego serv..... Ale te ss są SUPER:D
|
Gdy widze takie zdjecia a w komentarzach slysze "fajne fake'i", "grat talentu do robienia fake'ów" to mnie normalnie rozbraja O.o Ludzie przeciez to nie zadne fake'i ! Jak juz kilka osob pisalo, to jest tylko OTS, dla niekumatych - Open Tibia Server. Wejdzcie sobie na bylejaki server OTS pvp z magią itd to może nawet lepsze zrobicie screeny.. Ludzie, interesujcie sie choc troche dodatkami tibijskimi a nie tylko Tibia, tibia, i jeszcze raz tibia. Obsługo komputera to nie tylko - właczyc komputer, wlaczyc tibie, wylaczyc tibie, wylaczyc komputer ;]
|
Cytuj:
Ja kiedys jeszcze przed ratem i bugiem naraz uciekalem czlowieku ale mialem przezycia 8o Ale dobra nie bede cie juz obrazal bo jeszcze mnie w tibii dopadniesz i deada zalicze 8o EDIT: jeszcze chcialem tylko dodac ze kiedys prawie wolfa zabilem ale ze mam dobre serce dla zwierzot to mu pozwolilem odejsc w spokoju lol |
Ten temat powinien nie być tutaj !!!!
Bardzo ładne ss, tylko czemu w akurat w tym temacie od tego jest temat "OPEN TIBIA SERWER" a nie zdjecia. Ty powiesz pewnie "ale to zdjecia są to dlatego tu" ale od tego jest temat ots !!!!
Prosze usunąc ten temat lub przeniesc do "ots" X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |