![]() |
Zbroje dające skile : Dobry czy zły pomysł?!
Jak wiemy update przyniesie nam nowe itemy. Jednymi z takich itemów będą zbroje dające magic lvl lub skila . Co sądzicie o tym ?.
|
Zuy pomysł.. Niech zrobia backpack dodajacy 5 lvli.
|
Albo test na inteligencje przed założeniem konta. 80% by odpadło.
|
zakladam ze zmiescilbys sie w tych 80%?
|
@oftopic
Zauważyłem, że autor ciągle zakłada jakieś tematy na siłę. Fajnie sobie posty ponabijać? btw To powinno się znajdować w dziale "Updates"... @topic Nic nie mówię bo nie wiem jak to ma dokładnie wyglądać. Na razie jest to jeszcze zapowiedź i trudno coś konkretnego teraz powiedzieć. |
Aron Roar ja zauwazlem ze noobujesz :). A jak cie to nie interesuje to bb;]
|
Cytuj:
|
Sucharski pomysł -.-
B robe 1mlvl i co najci będą w B robe łazić? Żal |
Niedługo to zrobią buty lecące z cyców które dają + 5 skilli shiedlingu -.- albo sworda np, sov ze bedzie dawac +4 sword skill ;P
|
Zawsze możesz zmienić gre =) Nie samą Tibią człowiek żyje.
|
Mi by się spodobało, zawsze urozmaicało by to grę, umożliwiało stworzenie nam większego wachlarza postaci. Moim zdaniem, fajnie by było, gdyby kiedyś w Tibii pojawiło się w końcu "drzewko umiejętności". Rozdzielić np maga na maga ognia, wody etc...
p.s. Tak wiem, wymagało to by ostrych zmian w systemie gry (dokładniej postaci) |
Wieszok muszę przyznać, że dobry pomysł. Jednak wymagałby on wielkiego nakładu pracy, stworzenia wielu nowych czarów dla każdego żywiołu osobno, dopasowanie ich mocy itp. Także może kiedyś, ale na pewno nie szybko. :)
Up: No właśnie. ;) |
I think its not great idea :(
|
Cytuj:
@co do tematu, nie mam pojęcia, zobaczymy po updacie jak to wypali (: |
Cytuj:
@down Usiłuję tylko dociec dlaczego mnie oskarżają. -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jak dla mnie to dobry pomysl, knight bedziel mial co zrobic z kasa, wyda na nowe eq, bedzie otrzymywal mniejszy dmg, i bedzie mu schodzilo mniej potow. Ceny wzrasna co jest dobrze. |
Świetny pomysł! Nareszcie super hardcore quest z itemami wartymi zachodu ;] niestety mam tylko 124lvl i nawet nie łudzę się, że to dam rade wykonać, ale zrobię wszystko żeby zdobyć zbroję dla palków +5 dista ;] cena nie gra roli w tym momencie :P oczywiście cash tibijski tylko... no i weźcie pod uwagę fakt, że naprawdę niewiele ludzi będzie to miało... jeśli jest tak jak czytałem. No ale hardcore hardcorem... zobaczymy co będzie. Niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba. XD
|
Cytuj:
Do tego po co się z nim kłócisz jak uważasz że się nie zna? ;) @topic Narazie to jest test server więc nic nie wiadomo. Cytuj:
You Welcome Inix |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |