Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Pg Druidem 55lvl+ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=181966)

Araya99 29-06-2008 14:21

Pg Druidem 55lvl+

Mam pytanie gdzie expic druidem na 55lvl + z 50 mlv tak aby wbijało się jak najwięcej xpa na godzinę :) Nie interesuje mnie waste jednak dobrze by bylo gdy przy odrobinie szczęcia moglboby sie zwracac :)

Czekam na propozycje

knight-bertol 29-06-2008 14:42

Może byś podał pacc czy facc

Sądzę jednak, że facc więc polecam dragon lair venore/nagitana quest;DC-2lub za tp

i NAJLEPSZA MIEJSCÓKA DLA CIEBIE a mianowicie "PRZEKLEJONY TEMAT!!"
pozdro

@down
Nie wczyscy są tacy jak ty, że kupują postacie na allegro

A i popracuj nad ortografią, powtarza ci się dwa razy "że" w zdaniu

dybos 29-06-2008 14:45

Wiem, że szkoda, że na allegro nie możesz też kupić expa no ale cóż zobacz sobie tutaj:http://forum.tibia.pl/showthread.php...+expic+druidem

Decade 29-06-2008 14:46

a moze ktos ma pacc pierwszy raz i nie zna miejsc?
Czego wy od razu z tym allegro

Emcess 29-06-2008 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dybos (Post 2148605)
Wiem, że szkoda, że na allegro nie możesz też kupić expa no ale cóż zobacz sobie tutaj:http://forum.tibia.pl/showthread.php...+expic+druidem

wow, zajebiscie zablysnales ziomek x\

Vodetus 29-06-2008 14:49

1. Venore Drags/dl
2. Fibula Drags/dl
3. POH powierzchnia drags/gs
4. POH Demodras resp drags/dl
5. Dwarf Hell (?)

Narazie mam tyle propozycji. Polecam pierwsze 3.

@decade

Sek w tym ze nie wiadomo czy ma pacc:)

@edit
Ale jako ze jestes druidem to polecam ktorys z respow drag/dl, wiadomo z jakich powodow.

Kanq 29-06-2008 14:55

Jak facc to najlepiej venore d lair / gs na poh, tak jak przemówcy ;]

No a jak pacc to oczywiscie ank dl, edron d lair

jeszcze zalezy czy solo ;] czy masz blokera

Betrol

Zablysles postami z 2003 gratuluje inteligencji

dybos 29-06-2008 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emcess (Post 2148612)
wow, zajebiscie zablysnales ziomek x\

To nie chodzi o błysk tylko jak ktoś nabił 55 lvl to raczej już powinien wiedzieć o co chodzi w Tibi. Przecież rozmawia się z innymi graczami i z kolegami z wyższymi lvl-ami gdzie expią.:crusader:

Decade 29-06-2008 15:09

Jeszcze nie nabiles 55 wiec skad mozesz o tym wiedziec ze tak jest?

Araya99 29-06-2008 15:50

Jestem elder druidem sroki ze nie napisalem. :P

A do PANA ALLEGRO to czy to az takie zle ze pierwszy raz udało mi sie tak mocno wylvlowac postac magiczna i niemam pomysłu gdzie dalej expic bo nigdy wyższego lvla magiem nie miałem??

@up
Mam blokera 150+ ek
Piszcie wszystkie możliwe miejscowki solo i bez bloka

Pzdr. Araya :)

Vodetus 29-06-2008 15:59

Noto jezeli jestes ed.

Solo
1. Dragi/dl Ankh (7x resp)
2. Dragi/dl Venore
3. Dragi/dl Edron
i ewentualnie ale to imo raczej dla sorca:

4. Gs island
5. Undead island
6. Tomby za tp

Ale ze jako jestes ed noto polecam szczegolnie wiekszy resp dragow/dli (Fibula lub Ankh7xresp, a na pozniejszym lvl oczywiscie POI Dl's) z tym blokerem + sio + frigo hur. Bloker oczywiscie bieze na siebie wieksza ilosc. Przy odrobinie szczescia moze nie bedzie waste ale nie liczyl bym na to:)

Pozdrawiam

Tytanos 29-06-2008 16:09

TOMBY albo Ancient Scarab, ewentualni Frosty z blokerem (raczej duże waste)

Vodetus 29-06-2008 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tytanos (Post 2148770)
TOMBY albo Ancient Scarab z blokerem. Albo Frosty z blokerem (raczej duże waste)

No to raczej dla sorca niz druida:)
Lepsze bylby by dragi i dle

Asunul 29-06-2008 16:18

hydry, frosty, dle, dragi, poh, gs island, dwarfy guardy a jesli masz duzo kasy to idziesz z tym blokerem na wrl i tyle, aczkolwiek duze ryzyko deda

MasterTusk 29-06-2008 17:03

Spróbuj quary z blokerem, może się zwrócić(terra wave, terra strike, sio, exura)

kombossik 29-06-2008 17:12

Jeśli nie obchodzi cie waste to bież SD i na frosty !!!

widziałem 45 lvl (na utamce ofc) który wbił tam 2 lvl w 1,5h więc jeśli chodzi o exp to to by było najlepsze miejsce :)

z SD mógłbyś także lać DL'e bo lejąc z roda + frigo będziesz je wolno lał (na tym lvlu)

MasterMor 29-06-2008 19:06

Jak chcesz zeby ci sie zwracalo, to lecisz na ancient scaraby i bez zadnego kuzwa blokera jak tam jakis mistrz napisal, bo lajtowo mozesz lurowac czasem wyskocza 2-3 ale powinienes dac rade, oczywiscie bez utamki, ja na 55lvlu jak mi po 3 wyskakiwaly wchodzilem na respie ^ od lewego wyjscia w ank obok schodkow na ancienty w takie miejsce ze moga cie bic tylko 2 i lajtowo wyrabialem sama exura B)

Jak chcesz waste to czysc Frosty z sd jak bedziesz mial szczescie sie zwroci ;)

edit: mozesz jeszcze na deep fibuli biegac z rodem i frigo, wyrobisz lajtowo jak bedziesz lurowal max 2 dragi

Araya99 29-06-2008 19:20

Próbowałem dzis ancient scaraby. Tak jak mówiliscie jest zwrot z p armow jednak exp jest dla mnie nadal za maly!!!
Ale i tak dzieki za all propozycje
Jutro ide na poi dle przetestowac i sądze ,ze tam nie bede nazekal na ilosc wbitego expa w godzinke :P

Decade 29-06-2008 19:35

Jak masz bota to idz na dragon lordy z exori frigo bez utamki.. potrzebujesz skrypt o szybkim czasie reagowania ze jesli masz hp ponizej tam 300 albo mniej jak lubisz ryzyko to zaklada energy ringa, leczy cie na full, i zdejmuje ring zeby nie robic niepotrzebnego waste. A jak nie masz bota to ... ble.
Jesli masz swiat no pvp to zablokuj dwoma nob charami przejscie na smoki w venore dragon lair i caly spawn twoj. Mozesz rowniez sprobowac cyclopolis wszystkie na niewidce rozdzce i exori tera. waste jest duze ale robisz z 80 K na godzine. A jak chcesz duzo zarobic... to bota, depositer, jakis dobry obuch albo topór i wio na dworce.. :) Na drefii jest fajnie mozesz sprobowac te necro i vampiry itd.Wiecej pomysłow nie mam sam odwiedzalem tylko te miejsca ale ciut nizszym levelem.

Vodetus 29-06-2008 19:57

@up

LoL ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40.