![]() |
Pg Druidem 55lvl+
Mam pytanie gdzie expic druidem na 55lvl + z 50 mlv tak aby wbijało się jak najwięcej xpa na godzinę :) Nie interesuje mnie waste jednak dobrze by bylo gdy przy odrobinie szczęcia moglboby sie zwracac :)
Czekam na propozycje |
Może byś podał pacc czy facc
Sądzę jednak, że facc więc polecam dragon lair venore/nagitana quest;DC-2lub za tp i NAJLEPSZA MIEJSCÓKA DLA CIEBIE a mianowicie "PRZEKLEJONY TEMAT!!" pozdro @down Nie wczyscy są tacy jak ty, że kupują postacie na allegro A i popracuj nad ortografią, powtarza ci się dwa razy "że" w zdaniu |
Wiem, że szkoda, że na allegro nie możesz też kupić expa no ale cóż zobacz sobie tutaj:http://forum.tibia.pl/showthread.php...+expic+druidem
|
a moze ktos ma pacc pierwszy raz i nie zna miejsc?
Czego wy od razu z tym allegro |
Cytuj:
|
1. Venore Drags/dl
2. Fibula Drags/dl 3. POH powierzchnia drags/gs 4. POH Demodras resp drags/dl 5. Dwarf Hell (?) Narazie mam tyle propozycji. Polecam pierwsze 3. @decade Sek w tym ze nie wiadomo czy ma pacc:) @edit Ale jako ze jestes druidem to polecam ktorys z respow drag/dl, wiadomo z jakich powodow. |
Jak facc to najlepiej venore d lair / gs na poh, tak jak przemówcy ;]
No a jak pacc to oczywiscie ank dl, edron d lair jeszcze zalezy czy solo ;] czy masz blokera Betrol Zablysles postami z 2003 gratuluje inteligencji |
Cytuj:
|
Jeszcze nie nabiles 55 wiec skad mozesz o tym wiedziec ze tak jest?
|
Jestem elder druidem sroki ze nie napisalem. :P
A do PANA ALLEGRO to czy to az takie zle ze pierwszy raz udało mi sie tak mocno wylvlowac postac magiczna i niemam pomysłu gdzie dalej expic bo nigdy wyższego lvla magiem nie miałem?? @up Mam blokera 150+ ek Piszcie wszystkie możliwe miejscowki solo i bez bloka Pzdr. Araya :) |
Noto jezeli jestes ed.
Solo 1. Dragi/dl Ankh (7x resp) 2. Dragi/dl Venore 3. Dragi/dl Edron i ewentualnie ale to imo raczej dla sorca: 4. Gs island 5. Undead island 6. Tomby za tp Ale ze jako jestes ed noto polecam szczegolnie wiekszy resp dragow/dli (Fibula lub Ankh7xresp, a na pozniejszym lvl oczywiscie POI Dl's) z tym blokerem + sio + frigo hur. Bloker oczywiscie bieze na siebie wieksza ilosc. Przy odrobinie szczescia moze nie bedzie waste ale nie liczyl bym na to:) Pozdrawiam |
TOMBY albo Ancient Scarab, ewentualni Frosty z blokerem (raczej duże waste)
|
Cytuj:
Lepsze bylby by dragi i dle |
hydry, frosty, dle, dragi, poh, gs island, dwarfy guardy a jesli masz duzo kasy to idziesz z tym blokerem na wrl i tyle, aczkolwiek duze ryzyko deda
|
Spróbuj quary z blokerem, może się zwrócić(terra wave, terra strike, sio, exura)
|
Jeśli nie obchodzi cie waste to bież SD i na frosty !!!
widziałem 45 lvl (na utamce ofc) który wbił tam 2 lvl w 1,5h więc jeśli chodzi o exp to to by było najlepsze miejsce :) z SD mógłbyś także lać DL'e bo lejąc z roda + frigo będziesz je wolno lał (na tym lvlu) |
Jak chcesz zeby ci sie zwracalo, to lecisz na ancient scaraby i bez zadnego kuzwa blokera jak tam jakis mistrz napisal, bo lajtowo mozesz lurowac czasem wyskocza 2-3 ale powinienes dac rade, oczywiscie bez utamki, ja na 55lvlu jak mi po 3 wyskakiwaly wchodzilem na respie ^ od lewego wyjscia w ank obok schodkow na ancienty w takie miejsce ze moga cie bic tylko 2 i lajtowo wyrabialem sama exura B)
Jak chcesz waste to czysc Frosty z sd jak bedziesz mial szczescie sie zwroci ;) edit: mozesz jeszcze na deep fibuli biegac z rodem i frigo, wyrobisz lajtowo jak bedziesz lurowal max 2 dragi |
Próbowałem dzis ancient scaraby. Tak jak mówiliscie jest zwrot z p armow jednak exp jest dla mnie nadal za maly!!!
Ale i tak dzieki za all propozycje Jutro ide na poi dle przetestowac i sądze ,ze tam nie bede nazekal na ilosc wbitego expa w godzinke :P |
Jak masz bota to idz na dragon lordy z exori frigo bez utamki.. potrzebujesz skrypt o szybkim czasie reagowania ze jesli masz hp ponizej tam 300 albo mniej jak lubisz ryzyko to zaklada energy ringa, leczy cie na full, i zdejmuje ring zeby nie robic niepotrzebnego waste. A jak nie masz bota to ... ble.
Jesli masz swiat no pvp to zablokuj dwoma nob charami przejscie na smoki w venore dragon lair i caly spawn twoj. Mozesz rowniez sprobowac cyclopolis wszystkie na niewidce rozdzce i exori tera. waste jest duze ale robisz z 80 K na godzine. A jak chcesz duzo zarobic... to bota, depositer, jakis dobry obuch albo topór i wio na dworce.. :) Na drefii jest fajnie mozesz sprobowac te necro i vampiry itd.Wiecej pomysłow nie mam sam odwiedzalem tylko te miejsca ale ciut nizszym levelem. |
@up
LoL ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40. |