![]() |
Darmowe itemy po update?
Witam.
Jestem nowym graczem, a właściwie jeszcze nie bo dopiero zamierzam grać w tibie i mam pytanie dotyczące itemów. W teaserze nr 4 pojawiła się informacja na temat wyspy przeznaczenia na które dostajemy eq. Mam więc pytanie czy jak wyjdziemy w wyspy przeznaczenia to zabierają nam te itemy, które dostaliśmy, czy zostawiają? Pytam, bo nie wiem czy czekać z założeniem postaci do jutra czy grać dzisiaj. |
itemy zostaja,przeciez dostaniesz je na poczatek swojej gry na mainlandzie
|
Cytuj:
|
No cóż co do daty update to są moje wyliczenia.
A co do itemów to powiedzcie czy opłaca się czekać? |
Poczekasz = będziesz miał te itemy
Nie poczekasz = nie będziesz ich miał Wniosek: Wybór należy do Ciebie. |
nie opłaca sie
|
Jak zalogujesz sie przed upem to nie dostaniesz itemkow
Jak po dostaniesz itemki Teraz moj kumpel zrobil se chara i specjalnie na niego nie wchodzil jeszcze Ps: Najlepiej poczekaj do jutra a jak jutro nie zrobia to graj |
Jak w życiu nie grałeś w Tibię to pewnie w jeden dzień z rooka nie wyjdziesz. Więc poczekaj.:)
|
Dzięki.
A tak jeszcze poza tematem to jaki świat polecilibyście dla newbie, taki najlepiej bez noobów. |
Cytuj:
|
PvP - najlepsze moim zdaniem, zabijanie innych graczy jest karane najpierw skullami a później banem. Średnio zaludnione. Polecam Hibernę tam jest w miarę spokojnie.
PvP Enforced - Gracze mogą się bić ile chcą. Mało ludzi (w stosunku do zwykłych światów). Polecam np Infernę. No PvP - wylęgarnia nOObów. Praktycznie codziennie kolejki (serwery są przepełnione) Ceny chyba najniższe ze wszystkich światów. Gracze nie mogą się zabijać przez co wiecznie ubijają twoje potwory, blokują drogę uczieczki, a gm jest raz na tydzień ;/ Gorąco nie polecam. Tu są takie światy jak Secura, Refugia. Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak widziałem screeny w teaserze to te itemy to szajs. Nie ma czekać specjalnie na nie, takie itemy to nawet początkujący gracze wyrzucają. Lepiej załuż teraz chara i naucz się grać.
|
Podobno ma bys tak zeby wyjsc z rooka trzeba bedzie zrobic quest.
Trzeba bedzie zabijac potowery cos jak w svarground arena. I na ta arene dostajesz eq chwilowe. |
Cytuj:
Nie poczekasz = bedziesz mial te itemki poczekasz=bedziesz mial te itemki Wniosek: Rob roka :/ |
Cytuj:
|
Wydaje mi się że lepiej by było gdybyś rozpoczął grę po upie, po ss widziałam ze tibia będzie bardziej Friendly dla newbie więc będziesz miał milszy i lepszy start.
|
Przekazuję wiadomość:
Cytuj:
|
@up:
Ładnie powiedziane :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |