![]() |
Jaki poziom i skille pala
Z jakimi skillami i poziomem oraz wyposażeniem mogę iść do :
1. mino tower 2. mintwallin ( proszę uwzględnić także drogę jaką muszę pokonać aby tam dojść) z góry dzieki BAAAAARDZO :) |
Przyklejony temat
1. Jeśli chodzi ci o mino tower na darashi to 75 i blue set (oczywiście na całym) 2. 80+ (blue set + demonka) Tutaj wyższy skill bo szybciej musisz ubijać potworki. Oczywiście dasz radę na niższych skillach ale exp będzie za wolny. 3. Nie ma za co You Welcome Inix @Eragog Właśnie to napisałam, nie piszcie tutaj. Proszę o zamknięcie. |
Masz pełno poradników na tym forum, przyklejony temat. Tak ciężko poszukać?
|
30lvl skill 80+ EQ B robe, blue legs, demonka, crusader, boh
50lvl skill 90+ EQ B robe, blue legs, mms, boh, RH 80lvl skill 100+ B robe, Blue Legs, mms, boh, Demon helmet 100lvl skill 120+ mpa,m g legs, mms, dh, softy,boh, 200lvl skill 130+ demon armor/mpa , g legs, mms, dh, softy,boh, |
@up
Jak ktoś pisze, że na 100 lvl trzeba mieć 120 dist to odrazu widze, że nigdy na tym lvl 90 nawet niewbił. |
A ja autorowi tego tematu zachęcam do czytania poradników...
Myślę, że ten temat można zamknąć, bo jest wiele poradników... Po prostu trzeba poszukać... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@top wazniejszy jest lev niz skile. mozesz miec te 80dist i 8lev ale nie dasz sobie rady. |
Żal ludzie ale z was breche mam , tylko nie rozumiem poco mnie bluzgacie napisałem to specjalnie gdyż wiedziałem ze odrazu ktoś mnie zbluzga na tym forum, autorowi tego tematu nic to niedało że mnie zbluzgaliście
@topic najlepiej skille wbijaj według swego uznania po wbiciu 85+ już nie skilluj to ci wystarczy bo palowi szybko skille lecą i podczas expa ci wleci troche |
Cytuj:
|
Ładnie masz w głowie najebane... To już nawet literówki nie można zrobić?
|
Cytuj:
Co do tematu na Mintwall 80 dis to przesada z 70 wystarczy spokojnie a jesli chodzi o mino tower to polecam wyzszy poziom bo w skrajnym przypadku mozna dostac za 600hp na raz (osobiscie sie zlozylem na takie combo) na mino tower tez skille okolo 70 powinny wystarczyc ale im wyzszy skill tym szybciej bijesz=wiecej expa=mniejsza ilosc potionow i mozna tak mnozyc przyklady ktore przekonuja nas do skilowania jednak jest to indywidualna sprawa kazdego i jesli komus odpowiada expic na mintwall ze skilami 50/40 to jego sprawa Pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30. |