![]() |
Cześć. DZisiaj zalogowałem się na mój 15 lvl na rookgaardzie. Wcześniej posiadałem PACC'a, lecz już go nie mam, ale nadal jestem na PACC AREA.
Oto screen: http://img170.imageshack.us/img170/3512/hmmmci8.jpg Edit: Ok. sorry nie wiedziałem ^^ |
Będziesz na pacc area póki nie przejdziesz przez most. Wystarczyło poszukać bo temat było o tym więcej niż zero...
|
i poki sam nie wyjdziesz / cm ciebie nie wywali, to mozesz tam zostac (jak wyjdziesz, to juz nie wrocisz ;] )
|
Penie kiedy się logowałeś miałeś jeszcze pacc i skończył się w trakcie gry.
Teraz jeśli sie wylogujesz i zalogujesz jeszcze raz pojawisz sie w świątyni na faccu |
Ale jak zostaniesz, to możesz bana złapać ; )
|
Cytuj:
--- Możesz tam zostać do update ( bo po nim logujemy się w świątyni ), no chyba że sam wcześniej przejdziesz przez most. |
Cytuj:
|
No to nie słyszałaś, ale za takie coś można dostać bana.
|
Cytuj:
|
@up
może i masz racje Cytuj:
|
Cytuj:
2. A czy ja coś takiego mówiłem? |
Cytuj:
|
Hmm... Bug czy celowe zamierzenie. Przecież gdy stracimy pacc i jesteśmy na pacc arena to nas przenosi do thais, a na roku zostajemy czyli celowe.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rup lut. :(
@Down Ty tesz :< |
Panowie, jestem Senior Tutorem (nick Peer), pozwolcie, ze wam wszystko wyjasnie:
- tylko na rookgaardzie mozna zostac na PACC area bedac FACC - Za zostanie NIE MA BANA (pytalem o to CM Manina Danubia), kiedy mi sie skonczyl PACC <ZAMKNIJCIE TEMAT> |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |