![]() |
Quest na golden boots?!
Witam wszystkich.
Przejdę odrazu do sedna sprawy - w temacie ze zdjęciami z test serva 2008, zauważyłem jedno zdjęcie, które zaciekawiło mnie strasznie. http://www.tibianews.net/picday/001242.JPG Wie ktoś może coś więcej o tej zagadce? Maldoryz |
Wiele rzeczy podczas test serva jest dotepnych, mozliwe, iz g-bootsy zostalyt tam przez kogos polozone, a jugge przyzwane przez gm'a.
|
To był konkurs. Tam był jeszcze Złoty hełm.
@down No... ale przecież co im po golden helmie i bootsach na ts'ie? =] |
no i wygral ktos?
@up to stracili te itemy po ts? |
Wygrał polak, użytkownik tego forum, chwalił się zdobyczami w temacie ze zdjęciami z tsa. Jego nick na forum to szybki'lols.
|
nom ;d latwo bylo
|
Cytuj:
Przedmioty z ts nie są przenoszone na rl ;) Tyle z tego że mieli satysfakcję noszenia ich na czas ts :P |
Ciekawe, ciekawe ... tyle że screeny można fake'ować jakbyście nie zauważyli, więc to, że jeden użytkownik da screeny nie jest potwierdzeniem tego iż je posiada. Już bardziej wiarygodny byłby filmik, który o dziwo też może być fake'owany. Ale z racji tego że nie powstał żaden publiczny cam na nowego clienta (niemożność nagrania wyczynu) to nie będe się ustosunkowywał do tej sprawy.
Pozdrawiam, ~Hov |
jasne tylko czemu ten niby qest zrobili na szczycie wieży w zamku na wyspie Senia???
|
To byla zabawa stworzona przez gm'ow na tsie
|
Cytuj:
|
taki mały @offtopic
GM nie może czarować potworów itp (look wywiad z GM Xadam) CM tylko moze no i GoD :P |
up.
na ts'ie moze... :D |
@Up
Dokładnie. Na ts'ie widziałem jak w thais robił rozróbe, i sumonował demony, hydry itp xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |