![]() |
Kilka pytań odnośnie Brotherhood Outfit
Kilka pytań odnośnie Brotherhood Outfit.
1.Po przeczytaniu artykułu dotyczącego Dreamer's Challenge Quest wywnioskowałem ,że nie znajdę tam żadnych potworów oprócz jednego roomu. Czyli istnieje możliwość pójścia samemu? 2.Po wykonaniu w/w questa dostaję rangę "Maggot" . I teraz mogę zakupić scroll Czyli kupuję go ,używam i już mam gotowy addon tak? 3.Czy posiadając rangę "Dread Lord" czego potrzebuje aby wyrabiać scrolle? Z góry dziękuje... Pozdrawiam, Mob :) |
Cytuj:
2.tak |
Dzięki za odpowiedz :)
Została nam ostatnia kwestia.. :> Pyt.3 |
Nie jestem pewien, ale chyba żeby zrobić scroll potrzebujesz small diamond.
@EDIT Już się upewniłem. Aby zrobić scroll (na outfit, jak i 1-szy i 2-gi addon) potrzebujesz small diamond (1 diamond = 1 scroll). @down Tak, po oddaniu demonic essence i za użycie konkretych scrolli. Żeby użyc 1-szy scroll, musisz zdobyć rangę Novice/Maggot (czyli musisz prześć 4 pierwsze misje DChQ), aby użyć 2-gi musisz miec rangę Initiate/Hyaena (5 misja- dostarczenie 500 d ess), a do użycia 3-ego musisz być Dreamer'em/Death Dealer'em (6 misja- dostarczenie 1000 d ess). Po wykonaniu 7 misjii (Lord Protector/Dread Lord, dostarczenie 1500 d ess) możesz tworzyć scrolle. |
outfit nie addon addony sa dostepne po oddaniu 500 (na pierwszy) a nastepnie 1000 (na drugi) demonic essence
|
@up
Tak, po oddaniu demonic essence i za użycie konkretnych scrolli. Żeby użyć 1-szy scroll, musisz zdobyć rangę Novice/Maggot (czyli musisz prześć 4 pierwsze misje DChQ), aby użyć 2-gi musisz mieć rangę Initiate/Hyaena (5 misja- dostarczenie 500 d ess), a do użycia 3-ego musisz być Dreamer'em/Death Dealer'em (6 misja- dostarczenie 1000 d ess). Po wykonaniu 7 misjii (Lord Protector/Dread Lord, dostarczenie 1500 d ess) możesz tworzyć scrolle. Dopiero po użyciu scrolla zdobywasz outfit/addon. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |