![]() |
Podróże z Carlin....
Siema, wyczytałem ostatnio na forum, że jest możliwość przetransportowania się do innego miasta za pewną opłatą. Interesuje mnie podróż do Ab'Dendriel. Mam pytanie gdzie mam iść i komu zapłacić żeby sie tam dostać za te 80gp ?? Proszę o wyrozumiałość, dopiero zaczynam grę w Tibie, mam 8 level, i wyczytałem ze lepiej jest właśnie skillowac blisko Ab'Dendriel. Czekam na odp.
|
za 80 gp to statkiem jesli posiadasz PACC a jak nie to na nogach
|
Po pierwsze musisz miec premium account. Jest to platne konto z roznymi dodatkami.
Ceny 30dni = 30zl 90dni = 85~zl Zalezy od kursu euro. NIE MA TAKIEGO CZEGOS JAK FREE PREMIUM ACCOUNT. Ludzie beda cie naciagali na darmow konta, stronki, to fake, i tylko chca twoje passy. Wracajac do tematu, jak masz juz premium account, idziesz na statek, mowisz hi i wybierasz miasto. Z jednego statku nie mozna plynac do wszystkich miast, ale z carlin do ab mozna. Taka mala mapka. http://img186.imageshack.us/img186/6750/10101869od3.jpg |
;(
eee to niestety... Nie mam pacca i nie zamierza sie żebym miał ;/ Czyli zostaje wyprawa z buta... Ma ktoś mapkę jak sie tam dostać ???
EDIT: @up dzięki :) |
dami
jak dostac sie do carlin pliska odpowiedzcie mam 8lvl;(;(;(;(;(;(;(;(
|
dami
:(nie wiem jak sie nazywa to miasto po angielsku gram na harmonia
|
@dami
A może powiesz skąd do carlin ? Mamy się domyślać ? Pozatym masz to wszystko na tibia.pl Włącz Tibian Earth i jazda. I nie pisz "double". |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |