![]() |
Berylia Aradna znowu w akcji :)
|
Cytuj:
Ciekawe kiedy podmienisz... Jak narazie czyste, chociaz pierwszy cam juz tu byl. |
ten typ to geniusz :O
|
dlaczego nie czyta mi tego tibicam??
|
Cytuj:
Mich po prostu ich osmiesza na kazdym kroku. Sam ucieka calej gildii i do tego zalicza jeszcze 2 fragi... Teraz pomyslcie sobie co by sie dzialo, gdyby byla gildia z takimi 15/20 Aradnami. Drugie Unit? A moze nawet > Unit. |
Wyobraźcie sobie Aradne na 250 lvlu...Nie do zabicia.
|
on/a na 150 jest nie do zabicia
|
On/ona ma bardzo dużo pomysłów jak można uciekać pierwszy filmik jest najlepszy jak ubił tego rp z tym trapem na frostach.Takiego skilla pvp to tylko pozazdrościć .Mam jeszcze takie pytanko z skąd bierzecie te wszystkie filmiki jak on/ona pekuje bo na tibiacam.tv nie ma na tibia gami: <
|
Niech ktoś da na normalnego hosta Tibia cam TV bo po dacie dołączenia sadze ze podmieni....
|
rehost. na cokolwiek...
|
zal.. da się to czyms odtworzyć ?? pliki czyste :baby:
w winampie sie nie da ^.- jak ktoś mądry wyżej napisał.. doWn a ty jestes mądry ? zmien avatar to pogadamy ;) |
up
Jestes idiota prawda? |
Cytuj:
http://tibiacam.tv/download.php Become a Premium member now! The download will be available shortly! Alternatively you can wait 49 minutes. Na przyszlosc jak chcesz punkty nabijac na rapidzie to wrzuc na rapida i cos jeszcze ludzie chetniej Ci je nabija jezeli beda mieli taka mozliwosc a nizeli bedziesz ich wkur.... tymi limitami. |
Cytuj:
|
pier.dole jak dojebal tego na 2 filmiku !! to jest kozak w huj jak ja bym chcial byc obok niego jak on gra ... przeciez polozyl bym sie ze smiechu mu na klawiaturze ... co on robi z nimi to masakra .... przeciez to smiech na sali w huj jest xddd
|
|
Cytuj:
Jak nie wiesz to sie nie odzywaj,wejdz se na www.rapidshare.com i zobaczysz ze tam mozna uploadowac bez rejestracji i nic z tego nie mam ze wrzuce na rapida.... |
to wrzucaj na fuskbugg.se
|
KOlejna ladna akcja, i ladne fragi ;p
|
2 filmik gdy puszczal mas flama aby dobic tego pala mamut fajnie to podkreślił "TOOOT" Filmy kozackie _/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |