![]() |
Update Jutro!
W końcu to, co zadowoli nas wszystkich! Jutro update! Cytat z tibia.com:
Cytuj:
|
Szkoda że tyle tematów powstało , no ale co ja poradze , wszyscy jesteśmy zadowoleni ... mam nadzieję
|
wof jutro wielki updejt :<
|
Miło się zapowiada,jutro też jest nowy Firmware 2.40 do PS3.Pozostało czekać i modlić się aby nie było lagów :)
|
Jak myślicie będzie nowy świat ??8o
|
a ja mam pytaeni czy bedzie trzeba sciagac tibie 8.2 czy jak sie zaloguje na tibii 8.11 to sie zaktualizuje na 8.2???
|
up
Przewaznie bylo ze wchodzac do gry tibia sie aktualizowala ale nie wiem jak bedzie teraz,mysle ze tak samo |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
podejrzewam ze beda nowe non - pvp a niestety pvp raczej nie bedzie |
Cytuj:
|
Super, nareszcie.
@oftop nie mam pojęcia gdzie o to zapytać, wiec zapytam może tu. Skoro jutro ma być update, A z updatem będą wprowadzone nowe amory. To czy ja paladyn powinienem sprzedać blue seta, zęby mieć na jakiś pladynowy armor?? (o rade tu prosze) @down 55lv |
lvl? zreszta na poczatku po update new itemki beda bardzo drogie wiec sie wstrzymaj ze sprzedaza
|
No to trochę się pomyliłem :d połowie Guardii wcisnąłem kit ,że dzisiaj będzie update :D narazie się wolę nie logować bo mały spam będzie :>
|
@up
To ty byłeś? Niech ja cię tylko w swe ręcę złapię. @top Wreszcie się skończą tematy "Kiedy update" etc. @down Lepszy rydz, niż nic. =] |
Cytuj:
Pacc już czeka na aktywacje ;p |
to ciekawe oi le podrozeja vamp dusty i demonic essence bo to outfita ;o
|
trzeba było kupic wczesniej ?
|
wiele osób wiedziało o tym , że ceny pójdą w górę ;] Więc już przed update poszły ceny xD
|
Update
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I wiesz... nie wiedziałem, że Duch Guardi to Palek Koszalek :] @topic Co do update to:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |