![]() |
Flower Pot
Mam pytanko a'propos kwiatków ;)
Wyjeżdżam na wakacje i nie będę mógł ich podlewać :P Co mogę zrobić, żeby nie uschły? Z góry dzięki za odpowiedzi. :) |
Wynająć ogrodników do podlewania...
|
Cytuj:
Możesz pożyczyć swoje konto jakiemuś bardzo zaufanemu koledze, aby to za Ciebie robił. Ostrzegam tylko, że jest to nielegalne. |
O co chodzi bo ja f tipję nie gram :<?
|
Błagam... nie traktujcie mnie jak jakiegoś trzynastoletniego dzieciaka (bo nim nie jestem).
Wiem, że nie ma w grze żadnych "NPC czy agencji, które mogły by podlewać kwiatki" (lol), a "zaufany kolega" nie wchodzi w grę (bo takiego, który gra nie mam). Chodziło mi raczej o to, czy np. zostawiając doniczkę w depo, kwiat nie będzie rósł (a co za tym idzie nie będzie wymagał podlania). Zauważyłem, że tak się dzieje w przypadku szczątków ducha (remains of ghost) - są w moim depo cały czas (nie pytać po co :P) i wcale nie znikają (jak to się dzieje zostawiając je normalnie na ziemi). A jak ktoś ma pisać coś w stylu "ogrodników" czy ma krytykować mnie, to niech ominie ten temat. Dziękuję. |
Sam wpadłeś na właściwe rozwiązanie.
A ja potwierdzam Kwiatek w dp nie będzie rósł. |
OK, dzięki. ;)
|
a ja mam inne pytanie...
gdzie znajdę wszystkie rzeczy potrzebne do chodowli kwiatów...? -ziarenka -donice -konewke ? pominołem coś? |
- ziarenka: w monsterach
- donice w port hope - konewke w venore - pominołeś że wszystko to można przeczytać na tibia wiki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |