![]() |
Mintwalin
Czy dam rade 40 lvl knightem dojść do króla w Mintwalin i pokonać potwory które przywoła gdy się z nim pierwszy raz rozmawia?
|
EE spoko dasz rade :D Mam 28 knight'a i tam expiłem od 25lvl'u
ze skilem 51/49 (wali z axa :P), ale schodziło mi 3 bp fluidków ;P ale wynosiłem z obisidian knife 20-10 minotaur leather i 2k - 3k a do tematu dasz rade z tymi potworkami przywołanymi <jak z tym gościem pogadasz>, ale będziesz musiał je lurowac :/ albo jak chcesz stracić jakieś rzeczy leczące to stój i deduj je ale niewiem jak dasz rade jak cię mag będzie napieprzał xD |
spokojnie dasz radę, walniesz 2x Groundshakera i po wszystkim, jednak jeśli się boisz to możesz Marka zablokować pod ścianą krzesłami/parcelami i pogadać z nim za ściany ;].
|
A wiecie może ile i co przywołuje??
|
przywołuje 2 mino magi 2 archery 2 mino gurady
|
@up: klamstwo, przywoluje wiecej...
@topic: wcale nie musisz ich zabijac :) Wystarczy ze samego krola wezmiesz trapniesz do sciany przy lewej stronie pokoju. Obejdziesz Temple w Milt~ i staniesz za sciana dzielaca Cie od krola minosow. Piszesz "hi" a po ponownym przywitaniu z krolem odpowie on na Twoje pytania :). Potwory beda latac i nic nie robic :) |
Dzięki za pomoc, a może mi ktoś wskazać na Tibi Earth gdzie dokładnie jest ten Król?
|
Cytuj:
|
Metoda za ścianą nie zawsze działa. Najlepiej niech dzieli go jedna lub dwie kratki jeśli się da, bo inaczej przywoła potwory koło ciebie za ścianę.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |