![]() |
|Ultimate luring plx|?
|Nudziło mi się trochę na rookgaardzie więc postanowiłem się trochę zabawić lurnołem sobie minosy spod mino heal hehe :D troche drogi było ale było warto...efekty|: nikt nie mógł wyjść z mostku....
\Proszę modków o nie przenoszenie tego tematu do zdjęć albowiem ss obejmują rookgaard... http://rookaard.webpark.pl/luring.jpg A tu kolejka :P http://rookaard.webpark.pl/luring2.jpg |
8o lol nieźle kolo zlurować 2 minosy pod most hehe ,widze że reszta też miała zabawe jak stąd wyjść gz :D
|
Nie mam pojęcia czemu ale zamiast screenów wisze 2 krzyzki, napraw to to zobacze co tam stworzyłeś ty Evul Demonie :p
Edit. 420 przekroczony limit transferu. Ehh mam nadzieje ze jutro zdaże zobaczyć ;) Fajne SS wreszcie moje oczy były godne aby je ujrzeć :p . Ale mogłeś siębardziej postarać MoGreene :confused: |
Widze tylko :x: jak zobacze cos wiecej to zedytuje posta
Edit: Juz widze ssy ;) Skad wzieles te minosy?;> |
JA widze wszystko...fajne ss nigdy na rooku nie widzialem zlurowanych mino gratz ::D
|
Cytuj:
Ss'ki spox |
Co za lur omfg.... LOL rzeczywiscie jest czym sie chwalic...
|
@wilq
lol widzisz pod buźkami taki przycisk "więcej" kliknij i i się tam rozejrzyj @topic tez widze tylko x :/ |
Bardzo ladny lvl jak na rook gtz;]
|
niezle lurniecie!!
Niezle minosy zlurowales ale pozwol ze ci opowiem jak z kolega sprowadalismy na dol orki spirmany :p sprowadzalismy je z wiezy orkow jak ktos nie wie :o I zaprowadzilismy pod wyjscie z miasta :confused: Jaka byla jazda! Bylo chyba z 6 dedow i oczywiscie kasa.A zrzeczy nie bylo nic ciekawego.Jakies s tudded shieldy i takie bzdetki.Niezly luring tych minoskow :D Pozdrawiam!!! :evul:
|
:]
JA wylurowalem 2 rotwormy z Spider Caves :] jednego lurnolem tuz zemia a jak 2 sie zrespil to nastepnego :] i jeszcze Spearmany hehe :] Tprubuj tego lebiej wala rotki :D
|
Mi też się podoba:D Jeszcze nie widziałem żeby ktoślurował minosy na rooku :)
\,,/ (^_^) \,,/ •ş°”¨¨”°ş•CONGRATULATIONS•ş°”¨¨”°ş• \,,/ (^_^) \,,/ |
xD
hmm to tak lur to nie byl klasa :] ale 2 mino w rooku to jest cos ;] ladny stuff jak na rook na jakim servie grasz ??
|
moge sie założyc że to valoria -.- . pełno tam dzisiaj na rookgardzie zlurowanych potworków było . nawet nie mozna sobie spokojnie druida zrobic:( bo tu 2 minosy wyskakuja no i na vipie jest konik szn widzialem go pare razy . moim zdaniem lurerzy to są jedni z noobów
|
Cytuj:
A jak sie je wciaga po schodach? PS. Napiszcie mi w Prywatnej Wiadomosci |
Hehehe ja tez nie widzialem mino zlurowanych na powierzchnie. W jaskiniach to czesto luruja ale tutaj to pierwszy raz widze.
|
Hehe dobrze ktoś zgadł-Valorka
A lurning...z nudów po prostu chiałem sprubować czegoś nowego a przy okazji sie pobawić:P hmmm owcourse nie zostawiłem ich tak...po 5min zaczeło sie dobijanie :P nie jestem EVUL :D |
Za***isty lvl jak na rook 150 many WOW B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:33. |