![]() |
Pytanie dot. klienta 8.2
Witam.
Mam pytanie dotyczacze klienta 8.2. Czy nalezy sciagnac klienta 8.2 z tibia.com czy bedzie cos takiego ze w moim starym kliencie 8.11 przy wpisywaniu passow klient sie updatnie? Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam :) |
Watpie, by wprowadzili patcha, ale nawet jesli wprowadza to oszczedzisz czas sciagajac i instalujac teraz :P
|
a mapy bedzie trzeba odkrywac od poczatku ?? ;(
|
Cytuj:
Moze ktos wie dokladniej jak bedzie ;) |
@up i @2up
Zadnych map ani hotkeyi nie stracicie.. Zeby zainstalowac nowa wersje klienta wystarczy ja nadpisac, nie musicie odinstalowywac starej :P |
a jak normlanei zainstlaujesz to ci sie skasuje cos?lol
|
jak nadpisac ?
|
Instalujesz w miejsce starej tibi, nieodinstalowując wcześniej tej starszej wersji.
|
@2up
zainstalować w tym samym folderu co tibie 8.11 @up byłeś szybciej |
po prostuj zastępujesz starą tibię, klikasz dalej dalej dalej i już xd nie musisz tamtej odinstalowywać
|
Tak, po wpisaniu passów na Tibii automatycznie zacznie ci pobierać Tibię 8.2.
Jeśli zaś ściągniesz Tibie z tibia.com i zainstalujesz do tego samego folderu z 8.11 to wszystkie zapisy i mapy zostaną takie same, z tą różnicą, że będziesz już miał Tibie 8.2. Oczywiście nie usuwaj starej Tibii tylko nagraj na nią tą nową. |
dokladnie, plik config (czy cos takiego) jest teraz w moje dokumenty wiec jezeli zainstalujesz tibie w miejsce poprzedniej instalacji to map sie nie traci ani hotkeysow etc...
tylko pamietaj aby nie usuwac starej-> tylko instalacja nowej i wszystko bedzie jak nalezy(: Pozdro >:) |
Czyli tak jak np. mam stara tibie 8.11 w moj komuter/dysk D/gry/tibia 8.11/tibia i tam pliki to tą nowa musze zainstalowac do tego samego folderu co tamta stara? Tylko tak aby nie utworzyla sobie nowego folderu tak?
|
Cytuj:
Dokładnie tak. |
hahah m ozna sie zalogowac ale faza
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:36. |