Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Czym tu grać? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=182602)

Myszomor-ek 02-07-2008 17:42

Czym tu grać?

Witam!
Mam takie pytanie. Mam 19 Knighta ze skillami 60/59 i 20 Druida z 20 Magic levelem. Jaką postacią mam grać? Knightem miałem 62/60. Dedłem pare razy i jestem kilka godzin w d**e. Level knightem, wiadomo szybko leci. Druidem staram się utrzymywać poziom magiczny taki jak level i jest spoko.
Czym mam w końcu grać? Tu i tu umiejętności są dobre. Więc prosze o pomoc. Aktualnie wole mojego Druta;)

Daro93 02-07-2008 17:53

Masz pac ? - Druid
Nie masz ? - Knight

Gornik14 02-07-2008 18:02

ja bym wbił grał druidem ponieważ mógłbym tworzyć powtowry które odwalają za mnie całą robotę ;) a knight....jak interesuje cie zabijanie przez dłuższy czas tych samych potwrów to graj nim xP druidem przynajmniej bedziesz mial "blokerów" czyli te monki jak już bedziesz mogł je przyzywac ;)

Pietru 02-07-2008 18:09

Jak lubisz sie bawic runami itd. to graj druidem, jezeli chodzi o expienie nie jest zle, od 33 levela (bo od tego levela jest najsilniejsza rozdzka) wez tak sobie z 4bp mana potionow, i idz na dwarf guardy, drozsze rzeczy chowaj do plecaka typu steel hlemet czy double axe, a te tansze typu battle shield i battle hammer chowaj do lootbaga, wtedy sie zwroci. A propo mlvl nie musisz go utrzymaywac w miare zlvl bo po co sieidzec bezczynnie pod depo jak mozesz expic? Ja druidem jak chce podgonic mlvl to kupuje kilkanascie life ringow, biore 2-3 bp blank runek i ide robic Avalanche, a w miedzy czsie ze dragonbone staffa zabijam minosy, w ten sposob podwojnie zarabiam a soule nie uciekaja za szybko.
Knightem bedizesz musial skilowac. Jak sie nie zanudzisz na smierc to skiluj.
Bedziesz masowo bil dwarf guardy. I tym nic wiecej ci nie powiem bo knightem malo gralem.

W sumie ja radze ci wziasc druida, ale moze to daltego ze do knighta jestem zniechecony, bo ja lubie runy a knight jest uposledzony w mlvl.

Nyksus 02-07-2008 19:05

Re:

Kurwa mać, jak mnie w*****ają takie idiotyczne pytania. Ludzie mają decydować za Ciebie kim masz grać? Może spytaj się matki co wybrać, bo sam przeciez swojego zdania nie masz. Ja pierdolę, co za załosne.

Gerteld 02-07-2008 19:15

Było już naprawdę sporo takich tematów. Opcja "Szukaj" nie gryzie...:)

LoluU$ 02-07-2008 19:46

jak masz NG albo Proxy to graj najtem

albo graj na mc o,o

Initial 02-07-2008 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nyksus (Post 2155759)
Kurwa mać, jak mnie w*****ają takie idiotyczne pytania. Ludzie mają decydować za Ciebie kim masz grać? Może spytaj się matki co wybrać, bo sam przeciez swojego zdania nie masz. Ja pierdolę, co za załosne.

W 100% popieram ;)

@topic

zadzwon na jakas czerwona linie zaufania i powiedz ze masz kryzys bo nie wiesz kim grac :baby::baby:

Myszomor-ek 03-07-2008 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nyksus (Post 2155759)

Nikt ci nie Karze odpowiadać na moje posty. Dziękuje za rady. Gram Drutem^^.

shoq 03-07-2008 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Myszomor-ek (Post 2155549)
Aktualnie wole mojego Druta;)

Kthxbye.
Jak wolisz druta to po co się głupio pytasz?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10.