![]() |
Update sux
Cipsoft zjebał Hellgate. Już nie da się robi trapów masslogow na wejściu Hg ponieważ nie ma już on 1 sqm szerokości ale aż 3 !!! tak samo nie ma już pzta jak sie idzie na drakonie i nie da się już blokować drakoni :/ jednym słowem zjebany update jak chuj -.-
|
Poziom twojej elokwencji i sposób myślenia mnie powala.....
|
Cieszę się twoim szczęściem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No jest jeszcze możliwość www.allegro.pl. |
Cytuj:
A jedno pytanie : Czy mozna chowac sie na waspach jak kiedys ? |
@pierwszy post
Chyba po to są upy aby poprawiać błędy. |
Cytuj:
chce zeby tak zostalo :/ |
Cytuj:
Wyjście z rooka to chyba twoje marzenie ?? co ?? Miałem taki wybryk i zjechałem sobie chara z 113 do 15. Takie dziwne ?? A co do drakoni to jeżeli sobie zablokowałem expa to miałem spokój nikt mi nie przyłaził moglem puścić bota i iść na piwo :/ a teraz dupa ;/ |
I bardzo dobrze, teraz nie będzie blokania :D
|
Nawet nie wiecie ile kasy sie wyciągało stamtąd. Dziennie na bocie 40k z samych ghouli. Stawiałem 2 sorkow 4 monki i 4 knightow skilowalem do 70 pozniej każdego na bocie do 30 lvl k seta i na allegro bez recka i za każdego chara 50-60 zł. Teraz dupa :/ zarobek sie skończył
|
@up
Tibia to gra a nie praca. |
Akceptując regulamin Tibii zgodziłeś się na uczciwe granie. Bardzo dobrze, że CipSoft (nawet nieświadomie) uniemożliwił Ci oszukiwanie i zarabianie na nie swoim towarze.
|
Chłopak się smuci, ponieważ nie będzie mógł nadal używać cheatów 8o
|
Faktycznie, niemozliwosc botowania to bardzo smutna sprawa i naprawde bym ci bardzo wspolczul, gdyby cokolwiek mnie to obchodzilo...
|
Cytuj:
|
Łącze się z tobą w bólu. Proponuje powiesić się za jaja.
|
Najgorszy update jaki był. Czemu? Bo nie dostaje sie już jabłka na początku gry. -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:55. |