![]() |
Co wybieracie u paladyna???
Co wybieracie many potiony czy health potion a moze pol na pol ??? Prosze o szybka odpowiedz bo niewiem co kupowac:)
Pozdrooo |
Zalezy jaki posiadasz lvl oraz magic lvl...;)
Do 15~~ lvl'a polecam branie Health Potion'ow,natomiast po 15 lvl'u mana potiony i system Exura. Pozdrawiam Ryshia ; ) |
mam 17 level i 50% do 6mlev to jak??
A i co lepiej uzywac exura czy exura gran?? |
Mana potiony i exura.
Jezeli twoj poziom zycia spadnie nizej niz 80 uzyj czaru Exura Gran. Mam nadzieje ze pomoglam : ) Pozdrawiam Ryshia ; ) |
Expisz na czym¶, co ma szansę zjechać ci X hp, to po prostu w okolicach tego X rzucasz exury do full hp.
A na wyższym lvlu (tzn od 20) i tak lepiej mieć też health potiony, bo nie zawsze ma się czas na picie manasów (tzn. głównie chodzi o pvp). |
Ja przeważnie noszę ze sob± 2bp health potionów i 3 bp manasów. Przyznam się, że health w ogóle nie używam :) Noszę tylko na wszelki wypadek. Zawsze korzystam z manasów. Kiedy idę na jakiego¶ mocniejszego potwora, który ma szansę mnie zabić to używam Utana Vid i manasuję się. Tak samo kiedy zacznie mnie atakować jaki¶ PK - Utana Vid i manaski. Ta metoda nie raz uratowała mi życie.
W skrócie, wg. mnie parę healthów można na wszelki wypadek nosić ale z manasów czę¶ciej się chyba korzysta. |
ja swoim 66 lev palkiem nosze 4bp manasow malych i 1 bp shp na wszelki wypadek uzywam tylko exury
|
Cytuj:
@topic zdecydowanie manasy ;) przy okzaji trenujesz mlvl. Ale lepiej miec przy sobie kilka health potionow |
Cytuj:
Ja tam dla palka wole mana poty, ale zawsze miej przy sobie z 8 health potow tak na wrazie czego, radze manasy bo m lvl idzie ;s |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:13. |