![]() |
Witam :)
Założyłem ten temat po to aby przedstawić sytuacje itemów po update. Mówiąc dokładniej przedstawię itemki które: stały się rare, już nimi nie są, oraz te które zostały dodane po tym upie. Tyczy się to tylko wyspy dla posiadaczy FACC. Zatem :P Po dzisiejszej(02-07-2008) zmianie klienta do grona rarów dołączają: -Life Fluid (zamieniony w sklepie za Small Health Potion). -Vial (?) (czy można nazwac go rarem tego niewiem, na mapie rookgardu jest bodajże tylko jedno miejsce w którym można go zdobyć). -Cockroach Leg (to też trudno nazwać rarem ale jakby nie patrzec to na Rookgardzie nieda się z niczego jej zdobyć :P). Itemki które opuściły grono umownych rarów (były poprostu trudniejsze do zdobycia) to: -Egg (do kupienia np. u Normy za 2gp/sztuka). -Milk (do kupienia również u Normy za 2gp/kubek). Itemki dodane: -Beer (u Normy 3gp/kubek). -Lemonade (jw. 2gp/kubek). -Party Cake (jw. 50go/sztuka). -Antidote Potion (zastąpiono nimi Antidotee Rune, która jest rarem od poprzedniego upka, 50gp/flask u Lily). -Small Health Potion (zastąpiono nimi Life Fluidy, 20gp/flask również u Lily). To tyle ode mnie :) Mam nadzieje że komuś pomoże :P W przypadku jakichkolwiek błędów pisać :) Cya @edit Dzięki za poprawienie mnie w kwestii jabłka :) |
Człowiecze, jabłka nadal można dostać jeśli się ominie tutorial. =]
Poza tym podoba mi się to z health potami, wreszcie będzie 400gp za plecak a nie 1200gp. 2down niż |
W Tibie nie gram już długo, długo, ale czy SHP daje tyle samo hp co life fluid?
|
up. nie SHP daje więcej nisz LF
|
Te twoje "nisz" to ironia...?
Daje więcej hp i zniżyli jego cenę ^^? To chyba odkopie swojego starego rookstayera :P |
@autor
a milk w czym sprzedają?? bo wydaje mi się że powinien być w vialu |
@up
w kubku bo vial to teraz rare, bo mżna go dostać tylko z questa na milk (chyba, jeśli tego nie usuneli) i z pewnego tajemniczego miejsca, o którym narazie nie wspomne. A ja mam caluśkk BP lf, drógi bp, w którym jest 11 lf i reszta to viale, i jeszcze jedem bp, z vialami wypełnionymi różnymi płynami. @5up ale plecaki som po 10 gp w sklepie |
A jak ominac tutorial bo jeszcze do tego nie doszedlem ^^
|
Po prostu iść do przodu i olać NPCów? Nie zauważyłem innej opcji.
|
chodzi mu o to, żeby od razu pojawić się w temple u cipfrenda z abuszkiem w plecaczku!!!
a można normalnie zrobić party cake na rooku samemu?? |
Wystarczy powiedzieć skip tutorial do Santiago.
|
jescze rare jest nóżka tego żuka takiego ; d
ja mam 1 na rooku. |
Nie wiem czy do rarów będzie zalicząło się fish fin:) mam 2 takie znalazłem jes u Santiago. Moim zdaniem nawet, nawet jest tutorial, można tak powiedzieć że na start masz 2lvl :D (150exp)
Ktoś na forum powiedział że jest co z Hiacynthem, nie chciał nic powiedzieć. Chyba chodziło mu o SHP. |
vial
Pamiętam że jak miałem swojego rookstayera to chodziłem po mleko do bear roomu i w 1 ze skrzyń zawsze był vial którego używałem do zabrania mleka nie wiem czy sie jeszcze tam respi (zawsze po restarcie servera) 8o
|
@Errarel
Fish fin?! Jak to ?:p |
o to wspaniale bo zostało mi 10 life fluidów : )
|
@Dark Sorcer
Dzięki że powiedziałeś :) Nazywa się ona cockroach leg. @Errarel Hmm jedyne co związane było tam z fishem to fishbone. Może o to Ci chodziło ??:) @Wicher'Sorcer Tak vial nadal się tam respi. Dzięki :) |
O ile mi się zdaje podczas tutorialu nie dostajemy jabłka , przez co staje się one kolejnym rarem ;p
|
@up
Cały temat zajmuje tylko jedną stronę a Tobie i tak nie chciało się przeczytać ... :/ |
Jajek i mleka im nie wybacze.
Wymieńcie kiedys 20k na 250gp X( Jabłka dalej są, wystarczy tutorial pominąć... A i mam prośbe... nie piszcie że rare to coś co można masowo u NPC kupić... Sam już nie wiem co jest rarem a co nie. Jak zwykle Cipsoft górą. ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |