![]() |
assasin stary na demony
czy 1 palek ze skilem 92 i assasin starami i blokerem da rade huncic demony?
jesli nie to czy oplacalne jest co ture walenie dodatkowego exori hura przez knighta probowal to ktos? |
dokladny lvl plax? ;x
dac rade to na pewno da a czy jest oplacalne to zalezy od tego czy sie wam poszczesci i czy spadnie cos ciekawego ;d |
dokładniej chodzi mi o częstotliwosc popadania w demca i srednie hity bo jak wiadomo im dluzej sie leje demca tym to jest drozsze dlatego mowilem o dodatkowym uzywaniu exori hura przez knighta z drugiej strony nie wiem czy to wypali bo demon wysysa mane wiec sam nie wiem
niech sie wypowie ktos kto juz probowal;] a jesli chodzi o lev chartow to palek ma 137 a knight ma 100 lev |
Ja myślę, że bardziej opłacalne będzie skombinowanie jeszcze jednego shootera, bo tak to możecie go dosyć długo lać.
|
A ja radze healera,który by leczyl knighta
A pallek niech leje jeszcze z exori san |
nom najlepiej elder z icicle albo po prostu elder jako healer:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
bierzesz EDa ktory sioha najta, pall wali z ass starow i exori san ew. i to wszystko ;]
|
Cytuj:
|
mi chodzilo o hunt we 2 najbardziej optymalny wariant po updatea nie we 3
|
demon niejest tak silny ;p
bendziecie sie z nim bawic a jak bendziecie na jakims double/tripple respie to bez ED ciezko ;p i na 50% bendziecie miec waste za poty (jak nie 70%) najlepiej zeby EK walil z exori gran + 1h weapon a RP z assasinow ;p ED wali z icycle caly czas a jak knight ma yellow to leczy ;p polecam niedaleko DHQ. jak tam huncilismy z 2-3h to 80% wypraw sie zwracalo z + druida latwo znalesc ;p polecam jakiegos lvl ~80/90 z mlvl ~75/80 |
Najlepiej wziąć jakiegoś eldera jeszcze ;) No i jak będziesz miał małego farta to może i się opłaci :D
|
Cytuj:
|
Jeśli Knight ma 80+ lvl nie powinno być trudno ponieważ mam kilku kolegów którzy są ~85RP i hunca demony solo a mają waste 7-15 SMP na jednego więc niedużo
|
a po co wastować assasin stary? lepiej weź arbalesta+power bolty + do tego exori san i zmasakrujesz tego demca. We dwóch dacie rade. Ale dla blokera byłby mniejszy waste jakbyście wzięli jeszcze druta do leczenia(jak nie chce nie musi bić przecież jest rozdzielność expa:P)
|
@up - a po to ze z assassinow walisz troche mocniej?
w takim razie na co sa assassin stary? na orshabaale?... |
Yaronio
MDW z 346 ma ~90m lvl więc ciężko jest skombinowac druta lvl 90 z m lvl 80 :p |
Jeden assassin star łamie się po trzech strzałach....
|
ja byłem moim 80 rp z druidem(siocherem ) i blokerem i jakoś szło
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |