![]() |
Pytanko!
Mam pytanie czy ktoś może wygrał Premium Account w tym konkursie Tibia.PL? Jesli tak to w ile czasu ten Pacc dochodzi bo juz mija 4 dzień a ja nie dostałam. Troszkę sie niecierpliwie.
Przepraszam ale nei wiedzialam w jakim dziale umieścić. |
Cytuj:
|
Żal nie było wyników. Ty chyba nie wiesz o czym mowisz. Jestem w zakładce Wygrani na stronce tego konkursu. Slepy jestes? Chyba co tydzien losują. Mój nick Brahmaputra. Sprawdz.
|
POmoze ktos?
|
Nie należy pisać dwóch postów po sobie...
Cytuj:
|
To że w ciagu 30 dni to ja wiem. Ale mi chodzi o to czy ktos wygral i moze mu wczesniej wyslali bo pewnie az 30 dni nie wysylaja.
|
Eh... Moim zdaniem trwa to około tygodnia. Niecierpliwienie się po 4 dniach naprawdę sensu nie ma.
Jeśli chcesz wiedzieć kiedy komu doszedł to zapraszam na tą stronę: http://sms.tibia.pl/ Następnie wejdź w zakładkę "wygrani". Wybierz jakiegoś gracza, sprawdź, czy jest akurat w grze, zaloguj się i porozmawiaj. Sądzę, że tutaj szybciej odpowiedzi nie dostaniesz. |
A ty mówisz o sms pacc myślałem, że chodzi co o ten Letni konkurs firmy Drom.
Ps: Nie trzeba się tak stresować. |
No wlaśnie. Gadałem z niektórymi - jeden dostał po tygodniu inny po 4h. Dziwne ;P
|
@Marina
No normalnie taki problem, że głowa boli :P A poza tym nie wiem po co od razu się denerwujesz i głupio się rzucasz na wszystkich... ludzie chcą pomóc a ty od razu z ryjem bo nie o to ci chodziło... :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:53. |