![]() |
rary
witam, zakladam rookstayera i moim zamiarem jest zdobycie wiekszosci rarow ;p
znalazlem juz osobe, ktora mi sprzeda antidote i life fluidy (czy tam normal health potiony) za antidote chce 30k, za life fluidy 3-5k nie za drogo ? |
Dla rozpoczynające gre ta cena jak na jedną runke wydaje sie "z kosmosu" ale rookstayerzy mają naprawde dużo pieniędzy i uważam że jest to cena do przyjęcia. Co do life fluidów myśle że jeśli teraz byś sie postarał to znalazł byś kogos kto sella je taniej :P Z czasem ich cena jednak wzrośnie.
|
ale ile ty chcesz tego kupic? w sklepie u Lily antidote masz za 50 gp a health potiona 20
jakis koles cie moze w jajco robi :blazen: |
@up
Chodziło mu o Antidote Rune i Life Fluid czyli przedmioty niedostępne już ze sklepów. @down :P |
#up x2
on mowi o antidote rune, nie potion, antidote rune wycofali pol roku temu wraz z tibia 8.1 co do life fluidow sam na rookslayerze mam chyba 16 :) #up byles troche szybszy xD |
taaak, wiem ze rookstayerzy maja duzo kasy ;] bo na co maja ja wydawac xd
ale pewnie cena antidote sie jeszcze podniesie... no, ale kupie to i tak chocby 100k kosztowalo XD. Dzieki wszystkim |
@up
Im dłużej tym cena rośnie - tak to działa :) Wiec kupuj póki masz kasy ile trzeba :P |
a jaki świat?? na titani mogę ci JESZCZE sprzedać tanio pare lf bo mam 1,5 bp tego bimbru, niestety zachowała się tylko jedna runka. szkoda ze wszystkie moje jajka poszły w d0pę... jakby cię interesowały puste viale... to daj znać.
Tak apropo ma ktoś na titani Antidotki na sprzedarz????? |
moja siostra rookstayer ma na securze 2 antidoty i 1 lifefluida, najsmieszniejsze jest to, ze nie kupowala celowo, ale zapomniala o nich, bo siedzialy na depocharach :p
|
nawet mleko bylo rarem a teraz mozna kupic u Normy za 2gp :/
|
no ja wlasnie tak mialem z antidotką, bo nie wiedzialem ze wykasują i tylko 1 zostala w depco
|
A ja ze swojej strony powiem tyle, że mam jedną antidote run i 19 lf + 1 empty vial. Aaa i tak jak up, też runke mam przez czysty przypadek bo była w moim dp charze ^^. A lf mam z czasów kiedy jeszcze grałem (czyt. expiłem ^^) moim rookerem ^^ (czyli z przed 6 miechów lub więcej ^^).
Pozdrawiam =] |
Taa kupuj potem padnij na mino hell jak ci prad wylacza ale wtedy bedzie mogl sie pocieszyc tym ze jakis noobek (czytaj : brasylijczyk) bedzie mial radoche z rara z ktorym nie bedzie wiedzial co zrobic ;) i wyjdzie z tym na maina :p.(albo wyrzóci do wody)
|
@Up
A słyszałeś o czymś takim jak depo char? @Down ;D Pierwszy |
a słyszał pan o czymś takim jak depo char??
|
ja mam jeszcze 19 lfów i 1 vial ale jakoś mnie nie ciągnie do sprzedawania. chyba
będę ich używać a jeden sobie zostawię na pamiątkę xD :baby: ej Rook_Guardian, mam 1 antidote rune i mogę sprzedać bardzo tanio (na titanii oczywiście :cup:) |
Cytuj:
miałęm 5 antidote rune na depo charach nie grałem długi czas i nie mam runek. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:19. |