![]() |
Ciekawe gry na ponad 6-letni komputer
Witam!
Chcialbym sie zapytac jakie gry byscie mi polecili na komputer 1ghz amd athlon, 512 ram, gf 2 mx/mx. Lubie rtsy, fpsy, rpgi i slabo wyscigi. Gralem w coda 1, homm iv, codename panzers, sacred, twierdze, tzara, nfs mw, fife 07 i nie mam pomyslow. P.S. zmiana sprzetu NIE wchodzi w gre, poprostu chce sie rozerwac na tym blaszaku raz na jakis czas. |
nvn1 chyba pociagnie,dobry jest
|
Red Alert 2 i nie ma chuja we wsi ;-).
|
Masa RPG'ów na silniku Infinity, CoD 2 (może pójdzie), Operation Flashpoint, Combat Mission.
|
Warsow, Tremulous, UrbanTerror. Ciekawe strzelanki na silnikach Q2 i Q3. Powinny działać bez problemów.
|
CoD2 na pewno, mi poszedl na 128 RAM, Diablo 2, Hirołsi 3, Warcraft 3(dota etc)
|
Wszystkie Fallout-y i internetowy Savage(darmowe ;)).
|
Fallout, Baldur's Gate, Soldier of Fortune, Red Faction.
|
Baldurs Gate'sy...Ice windale...counter strike 1.6...
|
Age of Empires I i II. Gothic, Planescape: Torment (swoją drogą, wie ktoś, gdzie kupić, oprócz Allegro ?), Simsy pewnie ci pójdą (wciąga cholerstwo). Pograj sobie w MDK, świetny shooter. Ale jeżeli masz Baldur's Gate'a - żadna inna gra ci nie jest potrzebna. ;)
A, byłbym zapomniał: Commandos: Beyond The Call Of Duty, zapewnia od groma rozgrywki. Aaa, i jeszcze a propos wyścigów: nieśmiertelny NFS: Porsche. Na MXie powinien pójść... |
GTA 2
Soldat Twierdza + Krzyzowiec (nie zauwazylem ze juz w to grales xD) MOHAA Tzar (i w to tez) SWAT 3 na pewno znajdzie sie jeszcze cos ciekawego jest: TES III: Morrowind Rayman 2 i 3 Wormsy ktores |
Tibia.
Ukryty tekst:
|
Ja ci polece gre MMOG "Metin2" xP
|
Crysis
hsuheusheusheus |
@up:
;o śmiechu po kolana! _______ @Rohas: Cytuj:
|
Vietcong, Medieval: Total War, Cezar 3, Disciples, Carmageddon.
Cytuj:
|
Darkstone, swojego czasu super rpg :)
|
Tormenta już nie ma w Extra Klasyce? W takim razie pozostaje peb.pl.
|
Soldat, Red Alert, Warcraft, AoE 2, Quake III.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:40. |