![]() |
Sprzedawanie itemek NPC
Siemka jestem początkującym graczem w tibii. Mam pytanko czemu teraz od kiedy wprowadzono trade z NPC nie moge mu sprzedac short sworda ani sworda:( może jakoś sie da prosze o odpowiedź... wiem że kiedyś sie dało a teraz jak daje NPCowi trade to wyskakują mi tylko te przedmioty ktore chce kupic ode mnie:
- axe: 7 gold, - bone club: 5 gold, - dagger: 2 gold, - hand axe: 4 gold, - hatchet: 25 gold. Pisałem sell sword a NPC mi pisze trade ja już nic nie rozumiem;( Prosze o odpowiedź |
@up
Wszystko jest dobrze. Wydaje mi się że nie przesunąłeś paska w zakładce sell w dół ponieważ wymieniłeś początkowe itemy z listy :). |
Wystarczy zjechać w dół listy i będzie reszta :P
|
No nie mogę..
Powinni jeszcze zrobić tutorial w języku polskim do jasnej cholery? |
Chcieli zeby bylo fajnie, szybko, bezproblemowo a jest calkiem odwrotnie, ten system z trade tylko pogorszyl sprzedawanie itemek z helmetami i shieldami musze na gore latac i zajmuje mi to dluzej niz wtedy
@Rocket ktory jest gdzies pode mna: chce poprostu zeby bylo jak bylo, i jesli pytasz czy chcialbym wszystko kupic/sprzedac w 1 miejscu odp: tak chcialbym sprzedawac eq w 1 miejscu, fajnie nie? A jak Tobie chce sie latac to moze napisz jakies podanie albo cus zeby sprzedawcy byli rozmieszczeni po calym Rooku bo Tibia za bardzo zrownuje sie z OTSami......zalosne |
Tak Dindusuk masz racje... zrąbali to i tyle po staremu było lepiej;) ja przesuwałem liste do samego końca! Jeszcze raz sprawdze tylko sie logne
Edit ah no:p nie przesunąłem tego do końca dzieki Wam:) |
System sam w sobie jest dobry =P Może użytkownik jest... niezbyt pojęty? ;>
Ps. Odpowiedź została udzielona... Więc temat do zamknięcia ? =] |
Przeczytaj pierwsze zdanie tego tematu... jestem newbie:p tak temat do zamknięcia
|
Cytuj:
Cytuj:
Sorki, musiałem wcisnąć swoje 50 centów Close da topic |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:18. |