![]() |
GREMLIN GAMEMASTER :D
od jakiegos czasu zaczyna mi sie wydawac ze Gremlin jest Gamemasterem lub Cip'em na Securze :P
nie chce podac swojego nicka bo by było za duze oblezenie od graczy polaków ..... co jest w tym podejrzanego :rolleyes: prosze mnie nie wyśmiewac :D to powarzna sprawa :P cisza cisza cisza cisza |
Teraz będzie tak: jeśli jest GM to masz już bana :D a jak nie to znaczy że sie wygłupiłeś ;) co wolisz?
RE DOWN: Jak to jaki? Zdradziłeś Wielką Tajemnicę Game Masterów! <---(jeśli miałeś rację) Teraz uważaj żeby konta nie stracić ;) |
NIBY CZEMU
nie widze znacznego powodu abym dostał bana :P
|
...o kurcze rozpracowałes nasz sekret :(
Tak, Gremlin jest GM'em, ja w tibii nazywam się Excessus (GM Excessus), a Bosal jest jednym z CiPów. Że nei wspomne kim MatKus jest... |
A Yogi i Ja to co?? :D
Przeciez jak juz wykladamy karty na stol...to musza sie wszyscy dowiedziec ze jestesmy GM'ami |
mondry :D:D:D
no widzicie jaki jestem domyslny :D:D:D:D
eno <ups> excessus jest na prawde GM :D |
TO KTO W KONCU JEST TYM GM'EM???!!!
|
Nie wierzę?
Coś mi się wydaje że to nie jest do końca prawda... :O :O :O
Mogę jednak ze 100% pewnością powiedzieć, że Dobo ma tysiące :] postów na różnych polskich forach :] m. in. natural-selection.pl; i chyba nie tylko tu ma modka :] ale to już off-topic... W każdym razie nie wierzę żeby np. Gremlin był GM'em 8) |
Potwierdzam, N3m3s1s jest GM'em - a jak się nazywa?
Sprawdźcie - niewielu jest GM'ów na Valorii :D Yogi jest Senior GM'em, Faerwynn się zwie. No i wydało się :( |
Czemu nie banujecie za używanie Tibia gg? 8)
|
Cytuj:
|
ciebie się nie pytam po co tak głupio gadasz
|
:D:D:D:D
hmmm..... ?(
jesli to prawda to odkrylem wasza tajemnice :D a jesli nie to se ze mnie jaja robicie :D:D:D bo ten excesuss czy jakos tak to nie Polak :P bo czy Carlos to polskie imie ?? ( albo chodziło o karola) i notki pod postacia tez sa po angielsku :P wiec jaka jest wreszcie prawda :/ pomocy :P a dlaczego Gremlin sie na ten temat nie wypowiedział ?( Modernatorzy napiszcie wreszcie prawde bo narobie w majtki z podniety :D:D:D |
Nie bedziemy tutaj juz sie kryc. Jestesmy grupka gmow. Gremlin sie nie odzywa bo jest zdenerwowany tym ze sie wygadalismy. Gratz dla Eustachego.
A podpisy sa po angielsku dla zmylki. |
A wiec tak:
Brawa dla tych co uwierzyli ze jestem GM :) Nie odpowiadalem bo dopiero ten temat znalazlem (jakos pominelem ten dzial w czasie moich nocnych szalenstw w kasowaniu postow/tematow). Kiedys odrzucilem propozycje zostania Conslorem poniewaz to za duzo pracy, a ja Tibie traktuje jako zabawe, ale nigdy nie bylem ani nie bede GM/CIP (nie interesuja mnie te pozycje). Cytuj:
W Tibi przyjete jest ze jezykiem ogolnie urzywanym jest Angielski i ja sie do tego stosuje. A pozatym Chris to Polskie imie? (tak widnieje w opisie mojej postaci) - zapraszam do szukania 65K postaci ktore istnieja na Secura :D Pozatym Secura jest chyba dosyc lubiana przez GM poniewaz poza Excessus ktory jest tam prawie caly czas czesto sa: Durin, Knightmare, Tyrell (jak slysze ze na niektorych swiatach nikogo niema a tu na Secura ciagle jest 1-2 online). Cytuj:
Ps. Postac Gremlin na Nova nie nalerzy do mnie. |
Czy jakis tutaj moderator siedzi na lunarze?
|
Zobaczmy.. świat secura, profesja druid, imię chris.. jeszcze trochę go przyciśnijmy..
|
nojak przecież nasi modkowie stworzyli Tibie i w tym tkwi sekret .To przecież oni są Gm i wogole :D :D
|
Cytuj:
Ja kiedyś sobie gram na danubii, produkując jak co dnia SDki a czasem e-bombki, i nagle podchodzi do mnie gośc, którego znałem już z libery i wiedziałem, że gra w tibię conajmniej pół roku. Podchodzi, i pyta się mnie, czy mam pacc. Trochę mnie to zdziwiło. Stoję przed domkiem na którym jest moje nazwisko, zrobiłem włąśnie e-bombkę, więc mu odpowiadam - Nie. A promo i domek to mam po znajomości od CIPów. Myślałem, że zrozumie, że to była głupia odpowiedź na głupie pytanie, a ten do mnie "o to super, wiesz załatw mi cośtam" Potem dobry miesiąc przyłazili do mnie różni ludzie prosząc o załatwienie różnych spraw, bo ja jestem kumpel CIPów. Zabawne to to było, ale do czasu, potem raczej wkurzające :P |
hmm
ciśniemy ciśniemy :D:D:D
az wyjdzie prawda im z ust :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |