Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   @Demon Legs (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183005)

poreda 04-07-2008 13:12

@Demon Legs

Thread (#2200074)

Piszcie w temacie wyzej, signujcie, agreedujcie, wszystko zeby spowrotem istnialo cos takiego jak rare item ;\

Vasudanin 04-07-2008 13:21

A większość osób tam piszących to będą ludzie, którzy nie mogą wykonać questa bo mają za mały lvl.

poreda 04-07-2008 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2159447)
A większość osób tam piszących to będą ludzie, którzy nie mogą wykonać questa bo mają za mały lvl.

To postaw sie teraz w sytuacji typa ktory ma od 3 lat Demon Legi, i nagle ktos daje mozliwosc zdobycia demon legow dla 1000 innych playerow

Bakuo 04-07-2008 13:27

Nierozumiem tylko co daje wam fakt, że będzie coś takiego jak rare item? Chyba lepiej jak da się coś zdobyć używając myślenia, niż patrzeć i marzyć 'jakie to zajebiste, chcę to mieć'. Problem tkwi w tym, że spoil do tego typu questow znajdziesz na necie w jeden dzień po wykonaniu zadania.

Vein 04-07-2008 13:34

Skonczie plakac. Rary sa fajne ale ich era mija jak sami widzicie. Po chuj item ktory ma kilka osob na caly tibijski swiat? Dajcie spokoj juz.

poreda 04-07-2008 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bakuo (Post 2159463)
Nierozumiem tylko co daje wam fakt, że będzie coś takiego jak rare item? Chyba lepiej jak da się coś zdobyć używając myślenia, niż patrzeć i marzyć 'jakie to zajebiste, chcę to mieć'. Problem tkwi w tym, że spoil do tego typu questow znajdziesz na necie w jeden dzień po wykonaniu zadania.

A no taki fakt ze jest cos nieosiagalnego, nad czym mozna myslec i sie glowkowac jak to zdobyc a nie otworzyc tibia.erig.net wpisac quest i znalesc spoila co i jak.

Libacjan 04-07-2008 14:25

Cytuj:

Zamknij dupę szczeniaku. Grałem w Tibię, gdy jeszcze demce respiły się mintwallin. Demon legs to jeden z najrzadszych itemów w grze. A dla ciebie, liczy się tylko to, aby twoja postać miała najlepsze itemy. I w dupie masz to, że item, który kisi się przez 5 lat w czyims depo, nagle wch*jkrotnie traci swoją wartość.

Don_Kustosz 04-07-2008 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Libacjan (Post 2159606)
Zamknij dupę szczeniaku. Grałem w Tibię, gdy jeszcze demce respiły się mintwallin. Demon legs to jeden z najrzadszych itemów w grze. A dla ciebie, liczy się tylko to, aby twoja postać miała najlepsze itemy. I w dupie masz to, że item, który kisi się przez 5 lat w czyims depo, nagle wch*jkrotnie traci swoją wartość.

a na chuj go ma obchodzic los innych graczy ? btw pro podpis aushhasuhuashuashushashashusahuashu PIZDA

Mage 04-07-2008 14:53

Czy ja wiem? I tak demon set nie jest najlepszy pod względem statystyk, dlatego idealista nie będzie w nim chodził. Na przykład na miejscu knighta wybrałbym Rainbow Shield, a chodził nadal w golden legach, zamiast w demon legach majac podniete i o 14 mniej capa.

Duke Dran 04-07-2008 15:00

Tak to już jest ... nic nie trwa wiecznie. Może dojdą jakieś nowe rare itemy?

R3T 04-07-2008 15:14

Rare items odrazu sie nie pojawiaja, musza byc przez jakis czas w grze.

kaszelek 04-07-2008 16:58

Na serwerze UNITERA demon legi sa juz niedozdobycia.

15:41 We will restart all game worlds now in order to introduce a small but urgent patch. The servers will go down in about 10 minutes. Pleaseexcuse the inconvenience.

Wiec ci co zrobili questa niech sie ciesza :)

Duke Dran 04-07-2008 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaszelek (Post 2159917)
Na serwerze UNITERA demon legi sa juz niedozdobycia.

15:41 We will restart all game worlds now in order to introduce a small but urgent patch. The servers will go down in about 10 minutes. Pleaseexcuse the inconvenience.

Wiec ci co zrobili questa niech sie ciesza :)

Pff w takim razie powinien ten item zniknąć.

THC_Bracie 04-07-2008 21:42

ta gra juz dawno stracila klimat... wlaśnie rare itemy mialy klimat... wgl jakies quary, zolwie, piraty .. co to jest ;/ fakt dobre na exp itd ale to juz nie ta sama tibia kiedy sie chodzilo na smoki etc i trzeba bylo non stop operowac myszka.. teraz mozna spac i wciskac f5 ;/

Argen 04-07-2008 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Libacjan (Post 2159606)

Oj tato, tato, kiepsko z twoimi nerwami :S

@topic

Zgadzam się z Vasudanin`em w 100 %. Ludzie tibia się rozwija, i muszą dodać nowe itemy/udostępniać rare. Dla mnie ta 2 opcja jest lepsza, bo co to za radość mieć jedyne w Tibii legi (albo chociażby nieliczne), skoro te powszechnie dostępne byłby o wiele lepsze?

tiger13 04-07-2008 22:03

Powinny być questy na rare items ale bardzo trudne na który mogło by wejść np 4 osoby i zabić jakiegoś bossa

=eQQ= 04-07-2008 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vein (Post 2159482)
Skonczie plakac. Rary sa fajne ale ich era mija jak sami widzicie. Po chuj item ktory ma kilka osob na caly tibijski swiat? Dajcie spokoj juz.

Po to, zeby gra miala swoj klimat, ktorego ty, zasrany dzieciaku ktory zaczal grac max poltora roku temu, nigdy nie zrozumie. Cipsoft robi to co robi, czyli komercjalizuje Tibie do granic mozliwosc wlasnie przez takich smieci jak ty.

Xeremon, w pelni Cie popieram.

Vadimq 04-07-2008 22:24

Wedlug mnie CipSoft powienien wprowadzic nowy rare w jakims trudnym quescie np. od 300lvl. Przedmiot ten bylby dostepny jak narazie dla nieliczynych, baa a nawet dla nikogo jezeli na danym servie nie ma kilku osob posiadajacych 300lvl. Moznaby wprowadzic tez questy od 200lvl z mniejszymi rarami ale dosc trudne zeby mozna wykonac je w minimum 10 osob ;]

Vasudanin 04-07-2008 22:26

Co do komentarza Libacjana, mam to gdzieś.
@Tiger
4 osoby na jakiegoś bossa? Przecież widzisz ile ludu musi bić takiego, ot molocha. O Orszabalu nie wspomnę, przecież to najsłabszy boss pod względem siły i życia. A ty chcesz żeby jakieś cztery setne poziomy, zabiły bossa z trzydziestoma tysiącami życia, prawda?
@top
Zgadzam się z tym że to zadanie był za łatwy, ale większość brałą demoniczne spodnie z powodu sentymentu, a nie statystyk. Wprawdzie dla takiego rycerza, lepsza by była tęczowa tarcza ulepszona diamentem.
@btw
Lubię pisać stylem RPG. :)
@down
Nie mam neostrady, tak nawiasem mówiąc. Poza tym o wielki panie i władco tibii nie karz mnie az tak srogo, proszę cię. Mam gdzieś co ty o mnie sądzisz, dla ciebie mogę być wielkim zerem ivul -666, a dla innego mogę być wzorem. Różni są ludzie, a ty się z tym pogódź.

Libacjan 05-07-2008 00:18

@up
Posłuchaj chłopcze. Jeszcze nie tak dawno w tą grę grały normalne osoby, które miały w miarę równo poukładane w głowie. Ale niestety pojawiła się neostrada i banda zasranych szczylów, takich jak ty, zalała sobą servy. Gracz, który ma innego gracza w dupie, jest ZEREM. Dopóki masz co na dupę włożyć i problem cię nie dotyczy, to jest dobrze, ale gdy wszystko zaczyna się walić, to wpadł byś w histerię. Dokładnie taki sam mechanizm jest z questem na demon legi. Pamiętaj. To, że dzieli ciebie od innych szklany ekranik, nie oznacza, że możesz robić co ci się podoba i zapomnieć o czymś takim jak szacunek do osób po drugiej stronie tego ekranu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:32.