![]() |
patch?
15:40 We will restart all game worlds now in order to introduce a small but urgent patch. The servers will go down in about 10 minutes. Please excuse the inconvenience.
o co chodzi? :> |
Może to pomoże:
http://www.ling.pl/ Nie rozumiem, po co grasz w Tibię, skoro języka angielskiego nie rozumiesz. Edit: @Robek23 To na drugi raz formułuj zapytanie w temacie w bardziej konkretny sposób. Ja zrozumiałem, że nie rozumiesz wiadomości po angielsku. |
Nic ci nie chce mówic, ale znam angielski lepiej od ciebie.
Chodzi mi o zmiany. Jakie to beda? Wie cos ktos na ten temat? |
Jest wprowadzany maly ale bardzo wazny patch, serwery wroca o 17
Zapewne chodzi o to cale zamieszanie z demon legami |
a co sie dzieje z legami? o.0
|
Demon legi byly do zdobycia z demon oak questu ktory byl za latwy i 150 knight zrobil go solo
|
a i czytałem gdzieś na torgu(sry za konkurencje) że chyba teraz też MPA z demon oaka leci jeśli jest to w ogóle potwór:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw... Czy wszystkim dziala Tibia? :/ Bo jak klikam w ikonke, wpisuje passy to dlugo laduje sie lista, na sekunde (slownie!) pojawia sie pasek do sciagania jak przy Upie i znika od razu. Wpisujac ponownie passy, dzieje sie to samo :/ Czy ktos tez mial taki problem? P.S Sciagalem pare minut temu Tibie z tibia.com i powinno byc dobrze... Lecz nie jest (patrz co pisalem wyzej). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
On się zapełnia tak szybko, że nawet nie zauważasz xd Kiedy już się zapełni to masz jakby puste okno Tibii, wtedy po tych kilku sekundach powinien wyskoczyc Twój character list.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:13. |