![]() |
Najwiecej polskich (NORMALNYCH) rookstayerow
Na jakim swiecie jest najwiecej polskich NORMALNYCH rookstyerow ?Tzn. nie chodz i mi o to zeby bylo duzo "popalxL fRit OInataZ 1Oo12o!! !" itd. Tylko nromanych wychowanych ludzi
|
Jezeli masz zamiar zalozyc rookstayera to nie na Kyrze!!!! Tam sa thiefy, nooby, botterzy, traperzy etc. tam nie!!!
|
Na Dolerze znam jednego fajnego... Bawiłam się także na Harmonii, lecz tam jest dość dużo nobków... Lecz Rookstayerzy są w porządku, nawet brazylijczyk ; ).
|
Titania wymiata.... najfajniejsi rookerzy z tego forum!!!!
|
Odradzam Candie ^^. Ponieważ są tam przeraźliwe WEITING LISTY(przez to już tam "nie gram" ^^), co do rookstayerów. Hmm... jest ich tam baaardzo dużo... niestety to jest minusem tego serwera... Większość z nich to noobstaylerzy. No ale musz przyznać że są tam osoby warte poznania (Z tego
miejsca chce pozdrowić "swojich ziomków": Amodeusza, Circusa, Agneess, Winone i innych =]). Sumą sumarów na każdym serwerze są osoby z którymi normalnie porozmawiasz. Pozdrawiam =] |
Szczerze mówiąc teraz została wprowadzona inna lista logowania. Znaczy jeśli na maina masz kolejkę to na rooku już nie musi być. BO na rook już jest inna lista czekania.
@Top Polecam isarę. Mimo że gra tam ten noob rookguardian de'bove przyjemnie się gra. |
Harmonia...
@down A przepraszam dlaczego podważasz moją decyzje? |
@up
own3d @topic L1b3r@ |
Amera
Jeśli chodzi o świat na którym ja gram, czyli jak wyżej ^ to rookstayerów jest bardzo dużo ale większość to lvl 10-20. Ludzie na ogół są mili, ale niestety jak pewnie wszędzie możesz trafić na lekko mówiąc palantów. A jeśli chodzi o tylko polskich rook~ to jest ich nie wielu (ale czasami to nawet lepiej :)), a normalnych jeszcze mniej.
@down Przepraszam, mój błąd... |
Jakich kurna rookstaylerów? nie ma takiego słowa. Rób postać tam gdzie jest najmniej rookstayerów. Żeby expowiska nie były pozajmowane przez haj pr0 elo rókersuf
|
najlepiej wejdz na rookstat.com i wybierz swiat z najmniejsza iloscia lacznego expa ;)
oczywiscie odradzam zanoobiona po berzegi harmonie B) (po upie jest jeszcze gorzej :o ) |
Zapraszam na Guardie :)
oczywiscie tak jak na kazdym swiecie, tu tez sa nooby ale jest tez duzo spoko osob z ktorymi mozna grac (np ja:p) |
Odradzam Titanie. Niby na poziomie a polowa zachowuje sie jak dzieci.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Racja, dużo osób na Guardi jest spoko, lecz jeszcze więcej jest chamów i prostaków. Cygan musisz kiedyś do mnie napisać. ; d |
Na Silverze są świetni ludzie, ale aktualnie grających Polaków jest ~3.. Silvera to ogólnie serwer opanowany przez br.
|
Secura, tutaj są spoko Rookstayerzy. Nawet ich mało jest.
@DOWN Pewnie grałeś na Rooku na Securze jak była tibia 7,6, od tego czasu dużo się zmieniło. ;D A na Mainie to tam same "nupy" siedzą, więc wiesz. XD |
@up
Idz mi won z secura ! Gram tam na mainie i moje wspomnienia z rooka nie sa piekne,a main to juz kompletnie. Wczoraj BR mnie gonil za lootem co go taszczylem. Ale uratowale m xD |
Titanii nie polecam. Dużo noobów, oszustów. Nawet rokstayerzy (niektórzy) trapują newbie.. po prostu żal. =.=
|
Hiberna jest dopiero do dupy
Co 2 osoba to +16 lv botterzy (Hellades, ban się skończył ?), nooby, thiefty itp itd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |