![]() |
Komnaty-Mainland...
Ja słyszałem, że po update benda komnaty z kturych Knight, Paladin, Sorcerer, Druid dostaną nowe eq na start zeby nie bylo na mainie tekstow "Plx free items!!plx"lub "plzzzzzzzzzzzzz eqqqqqqqqqqqq"sam taki dostałem :/ i sie dziwie bo jak wychodziłem mojim Knightem na maina to nie TPło mnie do komnat tylko na taka wyspe gdzie wybrałem Vocation(Profesje) I jak trafic do komnat po eq??!!
PS: tam gdzie wybrałem Vocation(Profesje) to byly schody i cos w stylu The Oreacie ____________________ Nie umiem pisać xDD:baby::baby::baby::baby::baby::baby: |
Musisz zejść na dół tymi schodami i przejść przez drzwi i na górze sie bierze ze skrzynek ;p
|
??
Bylem na wyspie i byly budynki no moze ktos wysle jak to dokladniej zrobic z screenshota?:)
|
Hi -> yes -> yes -> twoja profesja -> yes-> yes i schodzisz na dół za bramkę, bierzesz eq i nara na maina :)
|
" Hi -> yes -> yes -> twoja profesja -> yes-> yes i schodzisz na dół za bramkę, bierzesz eq i nara na maina " Niekoniecznie :) można zejść na dół i sobie poskillowac :) ja doskilowalem do 40/40 i wbił mi się 9lev i niemoglem juz tam zchodzić ;p
|
:p
Nie kapuje :baby::baby: Moze dajcie screenshoota PLISSSSS:baby:;(
|
Cytuj:
11:44 Dark-Wanderer [84]: stupid me |
Jeżeli nie kapujesz, to znaczy, że Tibia to nie gra dla ciebie.
|
He
No tibie raczej nie jest gra dla mnie wiem bo tak gram 2,5 lat jak wy gracie i gracie 2,5 lat to juz chyba macie z 80 lv a ja co?!! 23 zalsersko xD:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby: 8o8o8o
|
Cytuj:
|
a jakie to hociarz jest eq???????????????
|
Cytuj:
A kasy malo ktos pozyczy?:P |
Raczej powinien ci ktoś pożyczyć słownik.
|
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTE S NOOBEM... jak mozna tego nie znales?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |