![]() |
Tibia na Mac'a
Cytuj:
czemu nie ma? I czy ktoś z was ma maca.. a odpala Tibie.. oprocz w programie Parallels i na Boot Campie. Windows ma, Linux ma, Mac nie.. |
Ponieważ Mac z reguły jest przeznaczony dla osób które komputer uznają bardziej jako narzędzie pracy? Przez pewien czas nie było nawet edycji Linuxowej, kto wie, może "już" tibia 9.0 będzie na X os...
|
wiadomo.. po to mac'a sie bierze.. ale nie mów mi że cały czas o ile to robisz.. pracujesz na kompie. A sa to na tyle wydajne komputery ze w tle by sie przydalo takie scierwo odpalone czasem :)
P.S tibia 9.0 pewnie juz bedzie miala 3D i wtedy juz calkiem ta gra straci sens.. |
Cytuj:
|
jesli masz procka intela, to zainstaluj sobie linuxa - jest wer. na lina
poza tym sa emulatory windowsa, ktore dzialaja zaskakujaca dobrze. poszukaj na stronach makowych, duzo tam porad etc nie bedzie raczej nominalnej wersji na maca, gdyz zbyt malo ludzi ma go w europie, brazyli i wiekszych krajach. amerykanow w tibie malo gra btw ze tez ci sie chcialo maka kupowac.... |
Czy on mówił że ma maca? o_0
|
mam macbooka z prockiem intel'a i jestem bardzo zadowolony z niego - wydajność, cicho, nic sie nie psuje.. od kiedy go kupiłem nie miałem żadnej awarii. Problemy sie zaczynaja TYLKO wtedy jak robie cos wspolnego z Windowsem :) Dlatego myslalem ze odpale jakos Tibie pod Leopardem..
Co do powazniejszych to mam wow'a zainstalowanego ale ta gra jakos nie przemawia do mnie jeszcze.. moze dlatego ze jej nie znam pozdro.. A czemu maca? Szybkosc Photoshopa itd.. a Szybkosc Photoshopa na Viscie bez porownania.. :) |
dobra.. a po ch** mi maple story?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |