![]() |
Nowe Questy?
A więc pytanie do najlepszych roookstayerów czy po letnim update odkryliście już coś nowego do czego jest studed book albo co z tarantulą. SS jak widzialem nic nowego ale z tego co wiem to brass armor nadal mozna selac czyli do GHULA na 100% mozna się dostać albo do MM ?
Prosze odpowiedzcie czy cos nowego znalezliscie? |
Po 1. na tym forum nie ma najlepszych rookstayerow
wiec tak tarantula sobie chodzi, moze nawet biega, a studed book jest dla klimata(czyt. dla jajcuf) |
@2xup
Brass Armor można sprzedawać od nie pamiętnych czasów, gdyż był on kiedyś lootem z minotaurów. Co do Ghoula i Mino Maga... Do dziś nikt tam się nie dostał. (nie licząc Test serwerów na Antice, gdzie dzięki wyrozumiałości GM Sunrise i jeszcze kilku rookmasterów zostało teleportowanych do Mino Maga). |
Cytuj:
test server na antice? ^^ cos bredzisz czlowieku do tego jaki teleport? przeoczyles, ze wszystkie drzwi sa otwarte @down "Dzięki wyrozumiałości Game Mastera, Sunrise wraz z przyjaciółmi (...)" - już rozumiesz? |
Cytuj:
|
@up
Przecież widać o co mu chodziło a Ty i tak musiałeś sie czepić -.-. |
Do ghoula nie mozna sie dostac na 100% .
Do mino maga mozna sie dostac w 50% bo do niego sa chociaz drzwi no i teleport (ble ble ble jezeli za tym teleportem jest spike sword to i pelno minosow badz co badz teleport prowadzi do mintwalin) . Gdzie ta tarantula dacie linka do tibian earth ? :) (jeszcze jej nie widzialem) SoF hmm nikt oficjalnie nie wie jak go zdobyc ale nie oficlajnie pewnie juz go paru rooks(t/l)ayerow ma ;). Tylko oczywiscie albo gadka w stylu quest u mino maga bramka lvlowa 50+ tylko nie widac , albo ze wypada z shenga... |
Ale do tarantuli na 100000% nie będzie się dało dojść, a dlaczego? A przez loot. Między innymi zbroja płytowa i stalowy chełm oraz pierścin czasu, a chyba to już ciut za dobre jak na wyspę nowych.
|
ta taranrula bedzie kolejnym mitem.
a co do mino hell ---> Ten teleport jest ozdoba i jest zniszczony. jak mówi księga leżąca na stole w mino hell |
Z tego co mi wiadomo bardzo dawno temu w tibi chba 7.6 albo i 7.5 był sobie Sunrise który dostał się do mino maga i użył na niego setki lf i zdobył brass armor.Ale to nie jest na 100% pewne
a co do Up Zgadzam sie tam coś tak pisało |
dajcie linka do tibia earth do tej tarantuli mam rookstara na kyrze
|
no i po co bylo zakladac nowy temat? http://tibia.pl/earth.php?x=31986&y=32171&z=10&q=94.11 link by Cycu
@offtp: daj mi swoj nick... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:04. |