![]() |
AssAssin Dagger
Gdy ukazał się quest po którym assassin dagger przestał być rare:evul:
Kupiłem go za kwotę 30k;) ale jednak po jakimś czasie zauważyłem ze zniknął (to było po tym jak były jakieś prace od 16 do 17) czy ktoś więcej zauważył takie coś z góry dziękuje za od odpowiedz. |
Takie "znikające" przedmioty są poprostu shakowane i po jakimś czasie znikają. Tak jakby "nieistniały" w Tibi.
|
lol =d , Assasin dagger zniknął a Demon Legi zostawili ludziom =/
|
Takie "znikające" przedmioty są poprostu shakowane i po jakimś czasie znikają. Tak jakby "nieistniały" w Tibi.
Wytłumaczy mi to ktoś shakowane czyli podwójne czyli co xD |
Nie, że ciebie shakowali, ale ten przedmiot. Kurcze, to jest tak jakbyś trzymał przedmiot w śnie i jak się obudził już go nie ma.
|
hackniety przedmiot? o0, zaraz powinna nas zalac fala hacknietych itemow i kasy :O
|
a mi wcielo 2k z dp :confused:
|
Mi się w sumie też wydawało, że mialem 72 meaty, a rano było ich 68 WTF!!!! xd
|
Cytuj:
Jakby takie coś było możliwe, to można byłoby ludziom hakować itemki itp. Topic: Jeśli zniknął Ci to może zgubiłes? Jeśli zniknął wszystkim - Cipsoft wycofał. |
Cytuj:
|
Pisałem na game-chacie i niektórym na candi i na calmerze też zniknęły. Ponoć tak jest z lootem z Grim Reapera, bo Nightmare Blade też zniknął koledze. pozdro
<Bóg zabija kotki> |
moze to jest tak jak z tymi nutami itp. z faraonow? ze po 24h znikaja?
|
Jeśli bardziej opisałbyś swój problem to być może rozwiązalibyśmy go :)
|
Ja wjem czemó zniknol
ty smjerdzisz i on ot cjebie uciekl hahaha ieztem pr0 |
Cytuj:
Co to bliższego opisania to Kupiłem go w pewnym poczuciu bogactwa<lol> Na wiki.hunted.pl kwota wynosi 1kk-2kk ale teraz podobno prosty quest na niego jest ^^.Po zakupie(na 37) odłożyłem go do depo w thais xD przy nabiciu 40 ^^ Przyszyłem ale go już nie było;/ Było to chwile po tej przerwie od 160-10 co CIPy coś robiły ;) |
Cipy usuwają itemki? HAHA to po kiego je dawali? :O
Utrudniają questy - to po kiego wała je robili? :O |
Bo chcieli być tacy fajni jak ja
hahahahaha ale im nie wyszlo !!1!!1!1 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:40. |