Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Nowy resp GSów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183344)

Alden 06-07-2008 01:02

Nowy resp GSów

Witam

Dowiedziałem się, że w tym letnim update został dodany nowy resp Gsów, gdzieś na Tiquandzie. Czy mógłby ktoś wskazać gdzie dokładnie jest ten resp ?

Elesar Inferno 06-07-2008 05:31

Pewnie chodzi o to miejsce z behemotami i hydrami?

Thean 06-07-2008 08:46

są jakieś nowe kopalnie ale z tarantulami z GS ami nie widziałem nic narazie

Inwigilator 06-07-2008 11:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno (Post 2163000)
Pewnie chodzi o to miejsce z behemotami i hydrami?

to jest forb~ island i tam od zawsze byly gski :p

Sir Dark Archeon 06-07-2008 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alden (Post 2162900)
Witam

Dowiedziałem się, że w tym letnim update został dodany nowy resp Gsów, gdzieś na Tiquandzie. Czy mógłby ktoś wskazać gdzie dokładnie jest ten resp ?

Forbidden Lands, tam za palisada. Jest dodane po jednej dziurze z GS i jedna z behemotami. Z powierzchni usuneli wiekszosc hydr gs i behemotow, sa tylko earth i massive earth elementale - w duzych ilosciach.

Aby sie tam dostac musisz miec wykonane wiekszosc misji z Banuta quest wlacznie z tym na giant ape hair.
Pozdro

Inwigilator 06-07-2008 12:16

^up

jaka palisada? ^.-

Sir Dark Archeon 06-07-2008 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwigilator (Post 2163322)
^up

jaka palisada? ^.-

Taka drewniana? Omg... pojdz sobie na polnocny wschod od banuty to sam zobaczysz. O ile sie nie myle to jest ona tam od 3 lat ;p

YyyeeyIsBack 06-07-2008 20:27

Nie chodzi o forbidden land, o ile mnie pamiec nie myli tez cos slyszalem o katakumbach z GSami, wprowadzoen bodajze w 8.1 updacie. Jedyne co widzialem to dziury z tarantulami, lecz zbytnio ich nie explorowalem.

Palladyn von hellgate 08-07-2008 21:56

up te katakumby to jakas sciema przeszedlem po tamtym upie tiq wzdluz i wszerz

a co do tych nowych gs na forbiten to moze i dodali ale jak teraz to sprawdzic chcialem dzid isc to zobaczyc to pod wejsciem 2 masiw earth elementy wlazlem na 1 s i wylazlem z deep redem -.- poprostu cipom gratulujemy zwalenia expowiska teraz juz sie nie da tam expic bez blokera lub min 140 lv ~

Nagrix 08-07-2008 23:51

Tia... Tibia nie jest już taka sama. Wracając do tematu, te dziury o których wspomniał YyyeeyIsBack, to pewnie legowiska dworców na południu Tiquandy.

YyyeeyIsBack 10-07-2008 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nagrix (Post 2168780)
Tia... Tibia nie jest już taka sama. Wracając do tematu, te dziury o których wspomniał YyyeeyIsBack, to pewnie legowiska dworców na południu Tiquandy.

Hehe, wiem co to dworce a co to tarantule :). W polowniowej czesci tiquandy na jej polnocnym brzegu (mniejwiecej, troche takze po srodku) wystepuja takie dziury pokryte pajeczyna, ot to miałem na myśli.

Sir Dark Archeon 11-07-2008 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palladyn von hellgate (Post 2168553)
up te katakumby to jakas sciema przeszedlem po tamtym upie tiq wzdluz i wszerz

a co do tych nowych gs na forbiten to moze i dodali ale jak teraz to sprawdzic chcialem dzid isc to zobaczyc to pod wejsciem 2 masiw earth elementy wlazlem na 1 s i wylazlem z deep redem -.- poprostu cipom gratulujemy zwalenia expowiska teraz juz sie nie da tam expic bez blokera lub min 140 lv ~

Heh. MEE sa tylko na powierzchni. Choc prawda jest ich tam z 10-15 zanim sie dojdzie do dziury z GS czy Hydrami. Fakt bez blokera to waste i strach tam isc.
To samo jest na quara scoutach na Malada i Talahu. Od czasu kiedy hydro sumonuje WE nie da sie tam normalnie expic.
Frosty tez popsuli. Dzielac na mniejsze roomy uniemozliwili solo expienie i lurowanie po 1 froscie, teraz masz zawsze na wejsciu do dziur 2-5 frostow i nie da sie juz bez blokera expic.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24.