![]() |
Nowy resp GSów
Witam
Dowiedziałem się, że w tym letnim update został dodany nowy resp Gsów, gdzieś na Tiquandzie. Czy mógłby ktoś wskazać gdzie dokładnie jest ten resp ? |
Pewnie chodzi o to miejsce z behemotami i hydrami?
|
są jakieś nowe kopalnie ale z tarantulami z GS ami nie widziałem nic narazie
|
Cytuj:
to jest forb~ island i tam od zawsze byly gski :p |
Cytuj:
Aby sie tam dostac musisz miec wykonane wiekszosc misji z Banuta quest wlacznie z tym na giant ape hair. Pozdro |
^up
jaka palisada? ^.- |
Cytuj:
|
Nie chodzi o forbidden land, o ile mnie pamiec nie myli tez cos slyszalem o katakumbach z GSami, wprowadzoen bodajze w 8.1 updacie. Jedyne co widzialem to dziury z tarantulami, lecz zbytnio ich nie explorowalem.
|
up te katakumby to jakas sciema przeszedlem po tamtym upie tiq wzdluz i wszerz
a co do tych nowych gs na forbiten to moze i dodali ale jak teraz to sprawdzic chcialem dzid isc to zobaczyc to pod wejsciem 2 masiw earth elementy wlazlem na 1 s i wylazlem z deep redem -.- poprostu cipom gratulujemy zwalenia expowiska teraz juz sie nie da tam expic bez blokera lub min 140 lv ~ |
Tia... Tibia nie jest już taka sama. Wracając do tematu, te dziury o których wspomniał YyyeeyIsBack, to pewnie legowiska dworców na południu Tiquandy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To samo jest na quara scoutach na Malada i Talahu. Od czasu kiedy hydro sumonuje WE nie da sie tam normalnie expic. Frosty tez popsuli. Dzielac na mniejsze roomy uniemozliwili solo expienie i lurowanie po 1 froscie, teraz masz zawsze na wejsciu do dziur 2-5 frostow i nie da sie juz bez blokera expic. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24. |