![]() |
[pytanie] mlvl z itemow
Witam :)
MOje pytanie brzmi następująco: Mając itemy dające dodatkowy poziom magiczny na jakich zasadach wbijany jest magic level? Zademonstruje na przykładzie. Mam 100mlvl. Zakładam hat of the mad (+1 mlvl). Pokazuje mi 101 mlvl. Spalając mane, mlvl rośnie jakbym mial 100, czy 101? Pozdrawiam! |
Na przykladzie jak ty mowisz, to rosnie ci jakbys mial 101 (chyba).
Tak samo jak masz 100 skill w Swordzie i zakladasz Sword Ringa. Masz 100 skill w Shieldzie i zakladasz Death Ringa (-10 do defa [10?]) i rosnie wtedy szybciej, bo masz pokazane 90 Shielda a nie 100. |
TO dlazego 4+ Senior Tutorów mówi inaczej, a wśród zwykłych Tutorów zdania są podzielone? Szukam pewnej odpowiedzi :)
Pozdrawiam w tych godzinach nocnych :) |
@up
senior tutor czy tutor to żaden autorytet bo to taki gracz jak ja czy ty :D na 100% będzie ci nabijać mlvl tak jak na 101 poziomie tak samo jak jest z każdym innym skill'em |
Nie prawda ten senior tutor ma 100% racji Jak masz np 50 mlvl i hat of the mad to mlvl ci rosnie jak bys mial 50 mlvl a nie 51
|
Proponuję po prostu zrobić nowego chara, 0 mlvl, na 0mlvl 1utevo lux daje wyznaczoną ilość %, zakładasz hat of the mad i lookasz, czy wolniej leci.
|
Leci tak samo juz to sprawdzalem tak jak powiedzial pan UP
|
Wież lub nie, ale liczy się tak jakby 101mlvl.
I Kurwa nie truj nam tu, że tak nie jest, bo jest. A jak nie jesteś pewny to napisz do CipsSoft a jak dostaniesz ~Me to chętnie cię wysłuchamy ;) |
Cytuj:
|
100% racji. leci jak na 100.
pozdrawiam |
Cytuj:
Cytuj:
k*rwa ludzie nie wiecie to po ch*j się wypowiadacie i wprowadzacie go w błąd? MLVL LECI JAK NA 101 JEŚLI MIAŁEŚ 100 I ZAŁOŻYŁEŚ ITEM KTÓRY DAJE + 1 MLVL ! TAK SAMO JAK Z INNYMI SKILAMI! Zresztą najlepiej sam sprawdź i oceń jak nie wierzysz... |
Jak na 100.
|
@UP
przypadkowe klikniecie w twoja fokte spowodowalo u mnie pojawienie inf. na temat robka od pana antyvirusa. zrobta ktos cos z tym ;/ @top tak jak na 100 lol. |
Ludzie ?!?!?! Co Wy pierdzielicie ?!?!?!
JASNE ZE LECI JAK na 101 LVLU. Jestem tego pewny na 1000000 % Jak masz 100 shielda i ubierzesz death ringa to shield leci Ci jak na 90 poziomie shieldingu. IDENTYCZNIE JEST Z MLVL Kazdy kto pisze ze leci jak na 100 jest naprawde BiG SpaMMeR... |
Ze skilami jest tak: Przykładowo, jeśli mamy 100 sword fighting i zadkładamy sword ringa, skile dalej rosną z prędkością jakbyśmy mieli 100 poziom w swordzie. (PRZETESTOWANE!). Myślę, że z mlvl jest adekwatnie.
@up Sam jesteś big spammer |
Cytuj:
i sam testowalem.. specjalnie zrobilem 2 druidow do tego, jeden miał hat of the mad i Focus Cape, i mlvl lecial caly czas tak samo Cytuj:
Cytuj:
|
ja może powiem tak mi się wydaje że poleci jak 101 ale nie sprawdziłem a co do tekstu że forum od 15 roku życia to znam niejednego 11 latka mądrzejszego od 15 latka
|
JAk tak pierdo*** to zrob 8 sorca z 0 mlvl daj mu hat of the mad ktory dodaje 1+ mlvl i kup utevo lux zobaczysz ze mlvl rosnie tak jak bys mial 0 mlvl a nie 1 i nie pierdo*** jak nie wiesz
|
Jasne, że tak jak 100 :)
|
Cytuj:
Notes: Death rings were once one of the oldest items in Tibia. It was replaced in an update by Time Rings at the same time the other magical rings were introduced. It reduces your shielding by 10 points and has energy for 8 minutes. Quite valued on the market nowadays since they can be used as quest items. Using a death ring when your shield skill is originally 10, it is reduced down to 0. It's also worth to mention that even though shield is reduced by 10 levels, your shielding's percents won't go up faster. Dla tych co nie rozumieją: Jak włożysz Death Ring Twoje % shieldinga nie bedą rosły szybciej Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:36. |