![]() |
Czas wbicia levela....
Witam.
Mam pytanie ile czasu zajmie mi wbicie 20 level-a następujacymi profami na FACCu: Sork: ? Druid: ? Paladyn: ? Zakładając że dziś te postacie założę na tibia.com :) ? Pzdr. P.S. Ofc. chodzi o osobę doświadczona w Tibii ;) |
Patrząc na tak idiotyczne pytanie śmiem twierdzić, że ty nie jesteś doświadczonym graczem.
I co, zrobisz sobie nową postać i wybierzesz profesję, którą najszybciej się expi? Żałosne... |
Pytam z ciekawości ;)
|
No jak z ciekawosci to ok bo myslalem ze z czego innego, ale ok
Njaszybciej napoczatku to drut/sorc bo maja wandy, bo nie musisz skilic zeby jakies tak hity bic jak najt albo pal |
Moim zdaniem na poczatku szybciej wybijesz sie sorkiem/druidem niz palem bo palem trzeba skill itp
Ale jak dobijesz sorkiem/drutem ten przypuscmy 20lv to ciezko sie expi(w kazdym razie dla mnie) Ja mialem palka i na poczatku mulowato szedl mi exp ale pozniej no wiesz wiekszy skill itp. to szybko szlo Ale znowu sorkiem/drutem na 45lv sd mozesz.. i calkiem niezle hity walisz a palkiem marnie |
Cytuj:
Nie myśl, że można expić sdkami na 45 lv.(chyba, że masz full kasy) |
Sory ja tylko przypuszczam ja niemam sorka/druta
|
Nie licząc przejścia rooka, to jakieś 10 godzin każdą z nich, plus-minus dwie godziny, bo różnie bywa z respem itd.
|
Jak masz kasę to Sorc i Druid ;d
|
Sork: 1 dzien
Druid: 1 dzien Paladyn: 1 dzien |
ja daje ci dwie propozycje druid albo sorc bo palkiem będziesz musial sie wracac co chwile do miasta
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zalezy na czym sie expi.Jesli wy po wyjsciu z rooka expicie na wolfach to sie nie dziwcie ze macie problemy z wbijaniem expa ;]
|
Knight.
Ja go wyexpilem do 25 lvla w jeden dzień co ztego, że skille miałem słabe wkońcu to był new serv. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:30. |