![]() |
Klan.
Witam wszystkich tutaj zgromadzonych. Pytanie kieruję do Eragoga, założyciela grupy. Czy są jakieś informacje na temat tworzenia naszego klanu? Osobiscie próbowałem stworzyć Klan, niestety nei za bardzo umiałem się połapać.
|
Z tego co wiem, na stworzenie klanu potrzeba 10.000 bądź 20.000 TC. Na własny server potrzeba 50.000 TC. To bardzo trudne do zdobycia przez samą grę. Chyba trzeba im zapłacić ;/
|
Cytuj:
Ew. żeby rejestrowało maile i na nich konta z referrerem. |
Przeczytaj FAQ, a dokładniej ostatnie pytania. Próbowałem tak robić, nie idzie.
|
Będziemy musieli jakoś się złożyć. 10k TC= 10,98 zł (SMSem), a tak jak mówił Dewko: klan to 20k TC i jeżeli masz klan, to możesz kupić serwer za 50k TC, lub za 75k TC jeżeli nie masz klanu. Ale myślę, że przez jakiś czas możemy być nieoficjalnym klanem. Musimy wymyślić w ogóle jak nasz klan będzie się nazywał. Jakieś pomysły?
|
IKKF. I know kung-fu!
|
WYZNAWCY TIBI!!!!!!!
Może nie aż tak, ale coś głupiego mile widziane. ;p |
Cytuj:
W skrócie PIZZA. |
@UP
To jest faktycznie głupie :P Moja propozycja to Tibian Warriors ;] Tag: [TW] |
A może "Toribash Polsih Players" wiem że głupie... TPP... mi się podoba xD
|
nie no nie żadna nazwa związana z tibią, proponuję
Polish Warriors. naprawdę nie wiem: s |
A ja proponuję: Różowe kucyki!
|
Pogra ktoś teraz ze mną? :P Bo mam trochę czasu. Pisać na GG (4204656) Toribashowcy.
|
Poskramiacze Mistrzów - tak mnie jakoś obudziła dzisiaj taka myśl.
|
Jak głupie... To proponuje "Durze Penisy". Albo WE WILL PWN U ;p
|
Raczej WE WILL POO(P O)N YOU. Bez nawiasu zbliżona wymowa do pwn, z nawiasem nabiera zupełnie nowego, głębszego sensu.
We can has no tibijska nazwa plz kthxbai. Ja tam bym się wstydził chyba przyznać, żem z klanu typu 'tibjiiczyki menrzne wojowniki'. edit: może IMMA CHARGIN MAH LAZOR? |
Może samo Laz0r?
|
Ja proponuje:
Gramy w Toribash padem - GWTP :P |
Cytuj:
|
A może "Lazer Collection Fans" (LCF)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:31. |