![]() |
Witam :(
Od paru dni mam tak,że WSZYSTKIE serwery tibii dzialaja poprawnie,mam internet,gg mi chodzi,a na tibie nie moge sie zalogowac O_o Ktos moze mi doradzic? Prosze o pomoc,chce sobie zagrac :/ Pozdrawiam exhado! @Edit : Wyskakuje mi (Disconected from server # 200002) Visit tibia.com ble ble ble :/ @edit 2 Pisze dokladnie cos takiego : Cannot connect to login server. Error: Disconected from server.(200002) For more information take look for FAQs in the support section in www.tibia.com Pomoze mi ktos?:( |
no właśnie w tym ble ble tkwi szczegół, próbuj do skutku.
|
Help me :(
Proboje i nic... co za zal ja chce tibie xd mamoo! Nie no a tak na serio ktos moze mi pomoc ? |
@Up
Borze co za kretyn..... @Topic Mam to samo. Jestem 150 w kolejce, czekam pól godziny, wreszcie 4,3,2 i 1, już cały happy a tu nagle błąd 200002 i znowu 150 ^^ @Down Gościu, zaraportowałem cię bo już przesadzasz i to grubo. Jak masz jakiś problem to idź porozmawiaj o tym z mamą, a nie wyżywaj się na forum... Zgubiłeś swojego ulubionego misia i nie możesz go znaleźć?? Sprawdź pod kołysankom, morze tam będzie |
@up
Chcesz się odegrać na nas bo powiedzieliśmy prawde :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |