![]() |
KIm grać
Mam pytanie niewiem kim mam grać propozycje składać prosze---- z góry thxB)B)B)B)B)
|
Najlepiej nie graj jak sie pytasz ludzi na forum jaką profesją grac.Jak bedziesz chcial sie umowic z dzieczyna to tez napiszesz na forum temat z sondą "czy mam sie umowic czy nie?"
|
graj ta profesja co ci sie najbardziej podoba... zawsze przed podjeciem jakiejs decyzji musisz pytac innych? zrob sobie taka postac jaka uwazasz sa sluszna, a potem najwyzej sobie zrobisz nowa ^^
|
na sorcererze najwięcej zarobisz robiąc SD więc właśnie SORCERER
|
Lubisz latwo expic/botowac/miec duzo kasy i blokowac potworki? - knight
Duzy dmg, czasami ciezko z kasa, szybkie expienie - druid/sorc Pal to taki knight i sorc/druid, na poczatku bardzo latwo sie expi ale pozniej moze to strac sie troche nudne, najlepiej to zobacz jak sie gra kazda z postaci i wybierz najlepsza. |
@BARTAS15
I wszytko jasne xD @topic Ja ci polecam Paladyna ponieważ paladynem gra vuxes, a jak cała selena wie Vuxes wie co jest najlepsze :D więc zaufaj mi i graj paladynem. |
Cytuj:
nie wiem dlaczego ten post nie jest gramatycznie skierowny do vuxesa ale juz mi sie nie chce zmieniac |
Dalej uważam, że ludziom jest bardzo łatwo krytykować, a zaś przyjąć krytykę jest o wiele gorzej.
Ps. To ostatnie zdanie wyszło dwuznacznie, czyżby hieny to ultimation ? XD |
Cytuj:
|
Kery zabił Vuxesa o godzinie 20-59 nastąpił zgon[*]
|
Vuxesa humor jest dziwny lecz nie głupi moim zdaniem, mi na przykład bardzo sie spodobał ss z behemotach questa czyszczonego przez ultimation :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Taaa, na hydra bridge chcieliśmy wszyscy dać loga, niestety tylko 3 osoby straciły battle na czas. Troche paradoks, ciągle rzucałem soulfire'y na Rolusa, a samemu dałem radę lognąć. xd
|
Taki pro gracz jak Vuxes nigdy nie pada.Paradoksem jest to ,że nazywacie nas chickenami ,a sami logacie.Czym się różni Ultimation od Żydów?Tym ,że gdy wygrywali nie dawali nigdy loga ,a żydy nawet wygrywając się boją.Ale taki was już los.Najgorsze są tzw.polskie żydy czytaj Vuxes ,którzy nic nie znaczą ,a najwięcej kozaczą.Twoje żarty stary są śmieszne tylko chyba dla ciebie i twoich uber pro kolegów typu Dalv,Laros,Pix itd.Tak strasznie kozaczysz jestem ciekawy jaką osobą jesteś w rl.Strasznie lubisz używac słowa "Fail".Twoją osobe i zachowanie można określic jako taki wyjebany Fail.
|
Rozumiem, ze wy byscie na miejscu koguta staneli do nierownej walki wiedzac, ze nawet nie pierdniecie, a padniecie. Pewnie byscie jeszcze sie specjalnie wjebali trapa, zeby zginac bohaterska, honorowa smiercia co ? Problem w tym, ze gdyby padl wtedy byscie sie smiali z niego. Zadnego honoru w tym by nie bylo, zadnego poswiecenia, zero szacunku.
Zrobilibyscie to samo co Vuxes. W waszych postach widze duzo zazdrosci. Powiem jak to wyglada z mojej perspektywy: - Wkurzacie sie, ze nie padl bo przez to nie macie tak upragnionego fraga. Nie ma to jak żal ? - Bartas z tego co widze ty nic nie znaczysz, szczegolnie po tym zostales zrobiony w huja przez swoich ziomkow, a on bardzo dobrze sie trzyma na servie. Nie ma to jak zazdrosc ? - Nie znacie go praktycznie w ogóle, bo zaloze sie ze wiekszosc z was nie gadala z nim dluzej powaznie, a wytykacie mu wszystko co wam do glowy przyjdzie. To jest beznadziejne i zalosne. - Zarzucacie mu kozaczenie, a 80% ludzi regularnie postujacych w tym dziale to czlonkowie albo supporterzy ultimation i gadacie tutaj swoje czasem idiotyczne poglady, a poniewaz nie ma tutaj za bardzo ludzi ktorym by sie chcialo skrytykowac te poglady, uwazacie je za sluszne. Nie ma to jak dowartosciowanie ? - Mowicie, ze zarty koguta nie sa smieszne. Rozumiem ze wasze porownywanie do zydow i inne tego typu zarty sa przesmieszne ? Nie ma to jak hipokryzja ? |
Vuxes sie nie trzymie z BAM BAM TANKIEM :\
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:27. |