![]() |
Kto zna dobrze angielski!! Propozycja o IO!!
Mam pewną propozycje: Szukam osoby, która zna dobrze angielski i mogłaby przedstawić CIPom projekt olimpiady:
-w olimpiadzie byłyby między innymi konkurencje:piłka nożna, szachy, warcaby itd.(przedstawcie swoje wymyślone lub nie wymienione konkurencje) -igrzyska odbywałyby się w danym mieście i co jakiś czas(heh wasze propozycje):) -w czasie IO nie można byłoby odbywać żadnych wojen i nie można by było PKować -w tym danym miejscu zjechali by się reprezentanci miast czyli najlepsi wybrani drogą eliminacj w swoim mieście -także mogłyby być nagrody symboliczne, pieniądze lub itemki (heh najlepiej nie za dobre bo się guru czyli CIPy wkurzą) Macie jeszcze jakieś propozycje to się wpisujcie, a z tym angielskim to kto pierwszy ten lepszy. Z góry dziękuje za wpisy. :D |
Hmmm, nie wiem czy to wypali, ale chętnie przetłumaczę twoją propozycję. Wyślij mi to na maila: [Click ME!]
|
oooooo wielkie dzięki mozę się uda zobaczymy;), ale jeszcze Ci tego nie podam bo może ludzie dadzą więcej propozycji więc troche poczekajmy 8)
|
ja bym miał propozycje żeby wprowadzić rozgrywki miedzy państwami np. Polska vs Szwecja itp.
|
Cytuj:
re: Igrzyska Nie warto zawracac sobie glowy bo CIP i tak to nie obchodzi (radze poczytac forum proposals jak nie wierzycie). Jesli chcecie cos takiego zorganizowac to robicie to we wlasnym zakresie, wymyslacie jakies nagrody + zapewniacie opieke jakiejsc grupki high lvl (swojego czasu widzialem screeny z meczu bokserskiego zorganiozowanego przez graczy). A jesli chodzi o inne bajery to nie jest to zadna nowosc, na Secura regolarnie sa organizowane: - Wieczorki poetyckie - mecze pilki noznej - Egg Hunt (poszukiwanie roznych bajerow) - czasami mecze szachowe itp, ale zadko bo czesto ludzie kradna pionki (chodz widzialem kiedys miedzy gildiami grali urzywajac zywych pionkow :) ) |
nigdy nie wiadomo co Cipteam powie na taki pomysł. Nie jesteś Alfą i Omegą. Wiec nic niewiadomo
|
Swoja drogą na Antice były turnieje piłki nożnej... GM sędzia :D Organizowało je bodajże Satori
|
mam pomysla:]
ludzie jestem sobie w amazon camp i przyszlo mi do glowy ze mozna by do tej "olimpiady" dodac konkurencie takom ze biegasz przez np. od carlin do venore mozesz uzywac run haste albo i np. hmm gfb i sd:D bylo by to troche brutalje ale zabawa by byla przednia ale mozna bylo by oslabiac do zultego paska tylko i jak sie bedzie miec zulty helt to sie wylatuje low levelom sprawi klopot most dwrwali moze nawet zginom:] jak bedom miec laga:P:P:P:P i za 1. mijesce dostawalo by sie np. 3 ciosy z sd i rip:DD:D:D:D::D:D co wy na to? ?(
|
Hmmm, brutalne wyścigi? To może odrazu Supa-Skoki-Narciarskie? Ktos stanie na kilku skrzyniach, poczym robi krok do przodu a wszyscy w niego SD zeby dalej leciał :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:57. |