![]() |
Orc Fortress i paladyni ?
Witam wszystkich obecnych :D Pragnę zaznaczyć, iż po użyciu opcji szukaj nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi na moje pytanie :P
Jeżeli chodzi o to pytanie to czy drużyna złożona z 2 paladynów (jestem jednym z nich :)) ze skillami 60/50 i oczywiście kuszą ma jakiekolwiek szanse na terenach wokół Orc Fortress? Chodzi mi głównie czy uda nam się tam przeżyć przez pewien czas. :P Jeżeli nie to jakie skille powinny wchodzić w grę, ażeby można było bez większych obaw odwiedzać ten zakątek świata tibijskiego? ;) Wiem, że przydał by się bloker ale załóżmy, że nie ma takiej możliwości ażeby go zabrać ze sobą :) Jeżeli jednak ktoś uważa, że mamy jakieś szanse :] to proszę o propozycję rzeczy jakie powinniśmy zabrać (rzecz jasna poza kuszą i boltami). Jeżeli chodzi o bliższe dane na temat postaci to są to paladyni na 25 lvl z 10 mlvl i dobrym equipem. Z góry dziękuje za odpowiedzi :P |
Jeśli nie jesteś w miare dobrym graczem i nie masz zamiaru wydać fortuny na UHy, i bez blockera nie masz czego szukać.
|
Widzę, że wszyscy uważają mój pomysł za kiepski :( Skoro tak to, chociaż proszę o propozycje skilli i lvl z jakim(i) mógłbym się wybrać w tamte rejony. Przypominam, że drużyna składałaby się z 2 paladynów :]
Mam nadzieję, że chociaż na to pytanie ktoś udzieli bardziej wyczerpującej wypowiedzi ;) P.S. Mimo wszystko dziękuję za opinie Dr.Unknown :D |
Jak by bylo was dwoch, to skille 70 level 30
Ale jak nie zabijecie zerka, zanim do was dobiegnie, to kiszka, bo na tym levelu NIE uciekniecie mu. A czasem wybiega na was 4 zerki to wtedy moze byc strasznie kicha, wiec 40 level by sie przydal :|. Weźcie ze soba uhy, i manasy na vitki |
Moze tak skille ci wystarcza ale jesli jestes wolniejszy od Zerka to niemasz po co tam isc bo ten skurczybyk mocno bije ;) ale to twoj wybor wiec rob co chcesz :]
|
Jestem knightem
Ja gram knightem :p (wiem że nie na temat ale chciałbym dorzucic swoje trzy grosze ;) ), kiedys z kumplem wybraliśmy sie do orc fortres (on i ja knajt na 25 lev skile coś koło 67/65) i ledwo wyszliśmy z tego cało :) . Moze mieliśmy pecha, może fart - nie wiem, od tamtej pory tam nie byłem. Moim zdaniem powinieneś troche jeszcze zdobyć pare levelków.
|
Zerk jest teraz tak szybki ze moj 50lvl palek z bohami ledwo przed nim ucieka.
a lagow nie mam wiec 25lvl palka dopadnie spokojnie. a jak wam wyleca z 3 zerki i liderek to raczej 2 trupki z was zostana. albo wywalicie bp bp uh na zabicie tych 4 potworkow. wiec raczej martny pomysl nie mowiac juz ze nie wejdziecie do samego of bo bandy za brama nie zabijecie :) |
Słowem końca
Reasumując :] W ekipie złożonej z 2 paladynów nie opłaca się zapuszczać w tamte tereny do 50 lvl. Bez bohów też nie ma co marzyć, że się zwiedzi Orc Land. Poniżej tego lvl-u jest ogromna szansa, że nasza wyprawa zakończy się ogromną porażką. Może nas uratować tylko ogromne szczęście, ale i tak będzie to nas kosztować wiele bp Uhów.
Cały mój plan expienia spalił na panewce :( Temat uważam nieoficjalnie za zamknięty. Jeżeli ktoś ma coś do dodania to z chęcią posłucham. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi :D P.S. Gdzie ja mam się biedny wybrać? :( |
śmiać mi sie chciało jak czytałem twoje posty :p ja poszedlem tam palem na 31 lvl i nie padlem tylko dlatego, ze zerk dostal z sd od kumpla ktory mial sie przygladac. Twoja wspaniala "wyprawa" moze zabije 1 zerka ale jak pojdziecie dalej to hohohho juz grob mozna stawiac. nOOb......
|
Cytuj:
@na temat Na 30lvlu ze skilami 65+/55+ mozecie we 2 tam se polazic, zerk bedzie jeszcze szybszy od was wiec lepiej wez jakas tarcze ze soba i w razie czego przyblokuj zerka a niech twoj kolega go dobije. |
Zdechniecie, pooglądajcie sobie filmiki na ten temat.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28. |