![]() |
Gdzie expicie??
W tym temacie możecie powiedzieć (lub pochwalić się) :
a)Gdzie expicie b)ile średnio wyciągacie na 1 godzinke expienia c)Jaki był najsilniejszy potwór jakiego zabiliście d)jakiego najsilniejszego potwora spodkaliście :/:/:/ e)W jakim mieście według was najlepiej sie expi?? |
Taaa wszystko to bylo tylko ze w odzdielnych tematach... moglbys poszukac
|
Racja ale...
Racja ale wszystko jest związane z Expieniem,dlatego też ci którzy niedawno weszli na mainlanda nie muszą szukać po 5 działach żeby wiedzieć gdzie expić,czego sie bać,gdzie iść.A tutaj możemy podzielić sie swoimi wrażeniami oraz pouczyć słabszych :P
|
...
Ehuueee :]
Kopalnie Kopalnie Kopalnie :] tam Obok Kazordoon B) Najlepsze Miejsce na Exp dla Kazdegoo 8o ...Jestem Sorcek :p .... nawet 6 k expa na samych rotach i dwarfach...w godzine..... Najsilniejszy Potwor.. Solo - Orc Berserker Team - Ostatnio Gigant Spider B) Najsilniejszy potwor jakiego spodkalem.... Gigant Spider 8o Expienie ..? w Miescie ? .. :o raczej w Okolicach Danego Miasta B) .. no to... Thais 8o blisko do Cyclops,,, pod Ziemia Trolls,Fire Devils,Dragons,Beholders,Rotworms,Orc... Naokolo miasta pelno Potworkow dla Kazdego od Troli,Orkow do Mino guard,Cyc,Dragon,Orc Berserkerow(& Shamanow),Necromanserow.. :o |
Ad e) W miastach sie NIE EXPI. ;p
|
Cytuj:
w MIastach sie nie Expi :p .. jak juz sie pytac to.. w Okolicy Jakiego MIasta B).. 8o ========================================== |
heh
Sorki pomyłka :P Noto koło jakiego miasta.
ps.THAIS The best!! Hehe :D i podziwiam cie (ja wyciągam 1-1,5k na godz.;p) :Ork: :Ork: |
ile jeszcze podobnych tematów będzie ... zobacz: trasy expowania czy coś takiego ... eh, a w mieście da sie expić na PVP enforced :]
|
xD
cmentarz na dole pohu cos wspanialego :]
na godzine hmm z 14k expa ?cos takiego :D ostatnio w poltora godziny 1.4k:] 6 vikingow <66 gp jede> 2 scale armor <75 gp 1> i life ring wiec kaska leci :D best monster :P demon skeleton :/ najsilniejszy ale nei ta postacia gs :P ale to byla akcja kamikaze= P szczerze to ja tylko w thais sie loguje :D wiec powiem thais =D |
Cytuj:
pod domkami jest pelno ratow rotwo i trolli tylko ze co zabije potworka to nieema lotta :/ i jakies noobki mnie gonia ze to byly ich potworki 8o a po za tym ile sie cycow w Thais pod depo nabilem B) a tak na powaznie to rook sie fajnie exepi w domku miskow (obok questa na tarcze ;p) a na mainie to kazordoon i qopalnie :D |
Gdzie expie?
Ja moim knightem expie hmmmmmmmmm wszędzie, oprócz venore, ponieważ dużo się nOObków kręci. Moim ulubionym miastem jest AB, bo trolli MNÓSTWO DLA KAŻDEGO, zamek, w którym można niezłego loota wyciągnąć, i z Ab jest także blisko do kopalni, jeszcze lubie expić w kopalniach w kazo ( nie obok miasta tylko w mieście) mało zchodzi ludzi na dwarf soldiery, ja tam expie od 8 lvl i jeszcze mi się nie znudziło :P
|
A ja expie na amazon camp. Wezme ze soba bp uhow i moge wydrzec w godzinke nawet 10k expa bijac witch, valkirie i amazonki. Dodajmy do tego loot np z valkirii wypada small diamond i plate armor.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |