![]() |
Hak?
Przy zamykaniu kompa czasami pojawia sie. Trwa zamykanie programu. Np w windows media player. Zawsze sa 2 przyciski:anuluj: i :zakoncz teraz:. Otoz mi sie to pojawilo ale o zamnkeciu jakiegos dziwnego programu. Jakis na 'x'. Nie zostalem shakowany ale boje sie ze mam syf na kompie. Jak to mozna sprawdzic?
Aha czy jak sie wpisze "netstat" w wieszu polecen i nie pokazuje zadnych polaczen to jest pewnosc ze nic nie mam? |
A niemasz zadnych programow do wyszukania syfkow? Jak nie to polece ci to co kolega up jezeli umiesz formatuj.Jezeli nieumiesz powiedz komus zeby ci sformatowal.
|
Cytuj:
@Down lol, spadłem z krzesła... A teraz tak na serio. Przestań mnie obrażac dzieciaku. Naprawdę nie jesteś fajny. po co ma robi formata i stracic wszystkie swoje dane z kompa, jak morze przeskanowac komputer i usunąc problem?? |
Cytuj:
Topic: Sprawdź kompa antywirusem (zakładam, że masz), oraz HijackThis. |
Co to się dzieje na tym forum, że w każdym temacie jakieś kłótnie i obrażanie siebie nawzajem >.>? To fakt, że każdy pyta o to samo, i że codziennie jest 50 tematów typu "Gdzie expić" "Co robić" "Mam hacka" itp., ale nie ma sensu się obrażać...
Do tematu niestety nic nie dodam, bo wszystko zostało powiedziane. Przeskanuj kompa antywirusem i np. Spyware Doctorem, potem log z hijackthis... Nie znam się na komputerach... :p |
Ostro8o
Ja poleca dysk zakopać gdzieś daleko od domu, żeby ten "syf" nie przedostał się z powrotem. A tak na poważnie to zainstaluj antywirusa i przeskanuj system. Masz linka jeżeli nie potrafisz szukać: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...y+antywirusowe KEYLOGGER:D:D:D:D:D |
Cytuj:
Ty masz wirusa na pewno - takie posty normalnie nie powstają. |
O.o widzę keeper wrócił i kłótni ciąg dalszy? Borze święty co to jest za dzieciak ;) Jestem ciekawy co admini zrobią w ten sprawie
@Top Jak w końcu przeksanujesz ten komputer to napisz ponownie, chodź pewnie już dawno ten temat olałeś. |
Widze, ze tu sami specjalisci. N/c
Pokazuje Ci sie to okienko, bo nie wylaczyles programu i Windows sam go wylacza, i masz do wyboru, albo Zakoncz teraz, zeby nie czekac te kilka sekund, albo Anuluj, zeby Windows nie wylaczyl tego programu. Tez to czasami mam, zazwyczaj jak mam duzo programow i uruchomie ponownie komputer to wyskakuje mi cos takiego. |
@Up
n/c, Wszyscy wiedzą o tym co ty napisałeś, ale jest to tak banalne, że nikt o tym nie wspominał...Mu chodzi o ten program co się zamyka, a nie o to czemu to się zamyka. |
To ja mówię - Pięć !
|
Hah, aż śmiać się chcę jak się patrzy na te posty (niektóre). Ta, wszystko było już powiedziane co masz zrobić, a najlepiej przeskanuj pc hijackthisem, a log wrzuć na www.hijackthis.de tam ci pokaże co jest "zue" a co dobre.
*Lechista Ty uważasz się za takiego mądrego etc, a ortografii w szkole nie uczyli zapewne ._O *down Nie chodzi mi o Cytuj:
|
@up
Chodzi ci o to, że napisałem przeksanowac?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |