![]() |
Czy przydały by się nowe serwery - Sonda
Elo.
Weźcie udział w sondzie :) |
Poprzedzając wypowiedź Dragon Fly dodam moja opinię:
"To nie od nas zależy czy będą nowe serwery , ale CipSoft musi mieć pieniądze na to" ALe ja wybieram PvP ^^ Pzdr. Dragon Fly ^^ |
Zagłosowałem za dodaniem servera PvP chociaż to i tak dużo nie poprawi sytuacji. Ekonomia na tym servie po paru dniach legnie w gruzach, a ludzie będą tylko na botach jechali. No ale uważam, że przygałby się jakiś nowy server.
|
Chciałbym żeby powstał przynajmniej 1 server z pvp na rooku. Pvp od 3 albo 5 levela ;)
|
Dobrze jak by zrobili pare pvp
|
Tyle razy bylo juz to walkowane temtaty sondy itp...
Jak czekam a new servik ;] mam nadzieje ze pvp jezeli juz ;p Ale ogolnie przydalo by sie : 1 pvp i 1 no-pvp / najlepiej 2 no-pvp ;p |
1pvp i 2 nonpvp na swiatach non-pvp zdecydowanie jest przeludnienie a na pvp nie wiec jezeli nie macie problemu z kolejkami po h** wam nowy serv?
|
Po co nowe serwery? Jest bardzo dużo starych serwerów, gdzie jeszcze można przejąc władzę... Cipsoft powinien połączyć parę starych serwerów, które święcą pustkami. Wtedy można pomyśleć o nowych serwerach.
@DOWN: Marzeń mi nie odbierzesz. Dziękuję. |
@up
To co piszesz to jest nie realne i sam o tym wiesz. A co do sondy to 4 Non-pvp 3 pvp 1 pvp-e |
rzeby można było się ścigać. kto pierwszy wyjdzie z rooka, kto pierwszy wbije 100lv, kto zrobi ani.. ;)
|
Ja jednak myślę że niedługo Cip Soft jednak załozy nowe serwy.Fajnie bylo by zeby po jesiennym update :D :D :D :D
|
Cytuj:
|
racja
nawet sensowny pomysł
|
Od 2 lat nie było pvp serverów, więc głosuję na nie (:
@edit I jak widzę narazie najwięcej osób głosuje na servery PvP (: |
Po co nowe serwy przecież jest ich 75 i nie mówcie że nie ma w czym wybierać:p
PvP- 58 serwerów + 1 dla posiadaczy pacc Non-PvP- 14 serwerów PvP-enforced - 2 serwery |
Gdzie jest opcja mam to w dupie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Moja opinia: - Żadnych nowych serwów. - Rozbudować te co są. - Mapa 5-10 razy wieksza a sprzęt 5-10 razy stabilniejszy. - Zamiast 150 serwów po 900 osób każdy zrobić kilka po 5000 osób na serwer z 10 razy większą mapą. No ale to oczywiście by wymagało 10 razy lepszego sprzętu a CIPOM nie będzie się prędko chciało inwestować takiej kasy. Od jakiegoś czasu widze że ilość osób na serwach sie stabilizuje. Nooby się pchają na nowe serwery a stare światy z full robią się normal. EDIT: w koncu sytuacją IDEALNĄ byłby 1 świat. Tibia jest podzielona na światy tylko i wyłącznie dlatego że sprzęt nie wyrabia żeby obsłużyć jednocześnie taką ilość ludzi |
Up tak tylko niewiem gdzie ty byś expił z 5-tysiącami br pl swe i jeszcze innych narodowosci noobami bloczacymi respa kradnacymi lota itp.
|
Loll
oczywiście że non-pvp pvp świecą pustkami a w non-pvp nie masz gdzie expic tyle ludu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |