Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Schodki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183874)

Xiaolinek 09-07-2008 10:21

Schodki

Nie wiem czy ktoś z was zauważył ale od dzisiejszego SS pojawiły sie schodki jak idziemy kupowac life potiony. Koniec z trapowaniem botterow , zostaja beary :P

Dindsuk 09-07-2008 10:26

super ale nie musiales od razu zakladac nowego tematu

Vasudanin 09-07-2008 10:47

Poza tym, kto będzie chodził do Hiacynta po fluidy życia? Wszystko sprzeda ci Lili, i za tą samą cenę.

Jarryn the Rookguardian 09-07-2008 12:40

A jak komuś będzie bliżej z np. rot hella, a nie chce iść do miasta ;)? Oczywiście pójdzie do najlepszego Hiacynta.

Ace70ne 09-07-2008 12:59

Niech jeszcze porobią kilka ciekawych rzeczy tego typu żeby botterzy byli bardziej bezkarni niż są X(
POWTARZAM PORAZ KTÓRY: Ave Cipsoft!
Z...ą wszystko co robi z tej gry oryginalną ;(

Gofin 09-07-2008 13:22

Powiększyli wejścia do MH i do pokoiku w MH.
1. Koniec trapów na MH
2. Koniec blokowania MH
Schody u H.
1. Koniec trapów u H.
Powiększone wejście do WT.
1. Koniec "bezpiecznych" trapów na WT. Trapować da się dalej, ale jak ktoś zlezie na dół to może Ci uciec.
Powiększone przejście w Rot Hell.

Rocket Slayer 09-07-2008 13:41

Damn... A sie cieszyłem, że skoro już pewien czas po update to się nie rozmyślą i tego nie zmienią.. szlag by ich. Tylu noobów się będzie czuć bezpiecznie :/

Qba_xd 09-07-2008 18:05

sie cipy postarali... zrobili ten pieprzony update 8.21 zeby tylko zlikwidowac miejsca do bloczenia X(

Dark Alphadron 09-07-2008 18:10

A czy to źle? Sami pomyślcie - ile razy w trapie padał boter, a ile razy bogu ducha winny gracz? Statystyki nie kłamią, częściej ginęli ci drudzy. I w obronie tych właśnie niewinnych graczy CipSoft likwiduje miejsca trapów. I to tylko i wyłącznie wasza wina.
(nie, nie dosłownie WASZA. Miałem tu na myśli ogólną społeczność trapujących)

CycuRookslayer 09-07-2008 18:19

@up

Był to nie jaki urok gry na rooku :(, a nie samo klepanie lvli.

Box 09-07-2008 19:01

Nieźle... koniec z trapowaniem botterów -_-
Dzięki Cipsoft! ;/

Anitaaa 09-07-2008 19:17

Oj tam... Nie marudźcie tak. ; ) Znajdą się inne miejsca do trapowania, albo trzeba wykombinować inną taktykę. Noobki to noobki, one i tak zawsze wejdą tam gdzie nie trzeba, no a botterzy to inna bajka. Ja osobiście nie lubię trapować i muszę przyznać, że jestem w tym beznadziejna, no ale wy doświadczeni "trapperzy" na pewno jakoś sobie poradzicie z tą niedogodnością.
; ]

CycuRookslayer 09-07-2008 20:21

@up

Ja tam lubie rozwalać trapy :D W sumie na wasp tower dużo nie przeszkodzili, dwie osoby na dół i da rade jakoś :P

Elitek70 09-07-2008 20:33

Gdybyscie trapowali tylko botterow to bylo by dobrze, ale wy naduzywacie tego i trapujecie zwyklych, niewinnych graczy i dobrze zrobili ze zablokowali te miejsca.

Anitaaa 09-07-2008 21:38

@up
Zgadzam się z Tobą w 100%, ale czasem oni nie są tak niewinni jak nam się wydaje ; )

Wiceros 09-07-2008 21:41

Rowniez sie zgadzam i Cipsoft idzie w dobra strone.

Dark Alphadron 10-07-2008 09:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anitaaa (Post 2170521)
@up
Zgadzam się z Tobą w 100%, ale czasem oni nie są tak niewinni jak nam się wydaje ; )

To nic nie zmienia. Trap dalej jest trapem, nieważne, czy ginie w nim idiota, zwykły gracz czy Rookstayer. Szkodzi? Szkodzi. Nieważne kto ginie. Wyjątek to boterzy, ale cóż - patrz mój poprzedni post.

Anitaaa 10-07-2008 09:26

@up
Cytuj:

Trap dalej jest trapem, nieważne, czy ginie w nim idiota, zwykły gracz czy Rookstayer. Szkodzi? Szkodzi.
Tak, trap jest trapem, i często giną w nim ludzie którzy nie powinni. Są tacy którzy trappują noobków, nie wiem dla kasy? zabawy? Może dla jednego i drugiego. To jest dla mnie idiotyzm, bo po co ich zabijać skoro można znaleźć inny sposób na wzbogacenie się, albo dobrą frajdę. Tyle że czasem ci "niewinni gracze" na prawdę potrafią zaleźć za skórę.

@Topic
Dla mnie to nie ma znaczenia czy są miejsca do trapowania czy nie. Nie umiem tego robić i nigdy pewnie nie będę robić. Po części to poszerzenie niektórych korytarzy jest dobrym rozwiązaniem, ale czy to całkowicie uniemożliwi robienie trapów? Wątpię...

OtakuGuy 10-07-2008 10:36

Bogu ducha niewinni gracze? Phi, dajcie spokój, na 100 osób może są takie dwie, trzy.
Reszta to botterzy, albo plx free items spammerzy(ew. ctrl+clone) którym jak sie da tego plate armora żeby zamknęli japę to nawet ty nie powiedzą.

Barosz 10-07-2008 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elitek70 (Post 2170391)
Gdybyscie trapowali tylko botterow to bylo by dobrze, ale wy naduzywacie tego i trapujecie zwyklych, niewinnych graczy i dobrze zrobili ze zablokowali te miejsca.

Ekhm.. Ja trapuje tylko brazoli i czasami polaków co mnie wybitnie wkurzą :P i nooby

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36.