![]() |
Schodki
Nie wiem czy ktoś z was zauważył ale od dzisiejszego SS pojawiły sie schodki jak idziemy kupowac life potiony. Koniec z trapowaniem botterow , zostaja beary :P
|
super ale nie musiales od razu zakladac nowego tematu
|
Poza tym, kto będzie chodził do Hiacynta po fluidy życia? Wszystko sprzeda ci Lili, i za tą samą cenę.
|
A jak komuś będzie bliżej z np. rot hella, a nie chce iść do miasta ;)? Oczywiście pójdzie do najlepszego Hiacynta.
|
Niech jeszcze porobią kilka ciekawych rzeczy tego typu żeby botterzy byli bardziej bezkarni niż są X(
POWTARZAM PORAZ KTÓRY: Ave Cipsoft! Z...ą wszystko co robi z tej gry oryginalną ;( |
Powiększyli wejścia do MH i do pokoiku w MH.
1. Koniec trapów na MH 2. Koniec blokowania MH Schody u H. 1. Koniec trapów u H. Powiększone wejście do WT. 1. Koniec "bezpiecznych" trapów na WT. Trapować da się dalej, ale jak ktoś zlezie na dół to może Ci uciec. Powiększone przejście w Rot Hell. |
Damn... A sie cieszyłem, że skoro już pewien czas po update to się nie rozmyślą i tego nie zmienią.. szlag by ich. Tylu noobów się będzie czuć bezpiecznie :/
|
sie cipy postarali... zrobili ten pieprzony update 8.21 zeby tylko zlikwidowac miejsca do bloczenia X(
|
A czy to źle? Sami pomyślcie - ile razy w trapie padał boter, a ile razy bogu ducha winny gracz? Statystyki nie kłamią, częściej ginęli ci drudzy. I w obronie tych właśnie niewinnych graczy CipSoft likwiduje miejsca trapów. I to tylko i wyłącznie wasza wina.
(nie, nie dosłownie WASZA. Miałem tu na myśli ogólną społeczność trapujących) |
@up
Był to nie jaki urok gry na rooku :(, a nie samo klepanie lvli. |
Nieźle... koniec z trapowaniem botterów -_-
Dzięki Cipsoft! ;/ |
Oj tam... Nie marudźcie tak. ; ) Znajdą się inne miejsca do trapowania, albo trzeba wykombinować inną taktykę. Noobki to noobki, one i tak zawsze wejdą tam gdzie nie trzeba, no a botterzy to inna bajka. Ja osobiście nie lubię trapować i muszę przyznać, że jestem w tym beznadziejna, no ale wy doświadczeni "trapperzy" na pewno jakoś sobie poradzicie z tą niedogodnością.
; ] |
@up
Ja tam lubie rozwalać trapy :D W sumie na wasp tower dużo nie przeszkodzili, dwie osoby na dół i da rade jakoś :P |
Gdybyscie trapowali tylko botterow to bylo by dobrze, ale wy naduzywacie tego i trapujecie zwyklych, niewinnych graczy i dobrze zrobili ze zablokowali te miejsca.
|
@up
Zgadzam się z Tobą w 100%, ale czasem oni nie są tak niewinni jak nam się wydaje ; ) |
Rowniez sie zgadzam i Cipsoft idzie w dobra strone.
|
Cytuj:
|
@up
Cytuj:
@Topic Dla mnie to nie ma znaczenia czy są miejsca do trapowania czy nie. Nie umiem tego robić i nigdy pewnie nie będę robić. Po części to poszerzenie niektórych korytarzy jest dobrym rozwiązaniem, ale czy to całkowicie uniemożliwi robienie trapów? Wątpię... |
Bogu ducha niewinni gracze? Phi, dajcie spokój, na 100 osób może są takie dwie, trzy.
Reszta to botterzy, albo plx free items spammerzy(ew. ctrl+clone) którym jak sie da tego plate armora żeby zamknęli japę to nawet ty nie powiedzą. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36. |