Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Paladyn 36 Po Hacku (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183889)

Arack 09-07-2008 12:08

Witam mam palladyna po hacku 36 lv skille 65 muj dobytek to z 250 royal spear i 2 k eq plate legs,noble armor,crus helmet,leather boots,dvarven shield,
moje pytania są takie:
1:expić czy isc poskilować do pewnych skili i wtedy expić (nie mam funduszy na skilowanie)
2:gdzie dobrze poexpić zeby zarobić hociasz na te lepsze eq
3:z jakimi skillami,eq i lv oplacalnie ejst isc na gs?kumple na 35 lv palkiem juz hodzą na nie lecz mają dobre eq a ja nie wiem mam trudności z dragiem ;d
4:lepiej walić z boltów czy lepiej royal spear?
5:lepiej nosić mana potion czy health potion?
ps.nie grałem w tibie niecały rok ;s

i co ze błędy ..bułka wam w oko xd

Arack 09-07-2008 14:05

<odświerzam>
ej dalej nie bądzcie hamy pomurzcie :( xd

Tytanos 09-07-2008 14:08

Guardy + lootbag!

Arack 09-07-2008 14:19

łał to ześ mi pomogłeś bardzo ;d

melanica 09-07-2008 14:37

przed napisaniem tego tematu mogles 'hociasz' wziasc w lape slownik jezyka polskiego, a tak poza tym to nie badz taki bezczelny..

Fulcrum 09-07-2008 14:40

JA bym polecał najpierw gobliny tak z 50 kamieni uzbierać spearami, następnie tymi 50 kamieniami trenować dista, a jak już się cholernie znudzi to idź expić na ghostland.

@down
Jesteśmy kolegami??:> :D

Hoost 09-07-2008 14:42

jak powiedzial kolega up GHOSTLAND
zbierasz viking helmety i brass helmety + czasami life ring moze poleciec i brown piece of clouth pozatym duzo kasy z ghouli leci elo

TheaTron 09-07-2008 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez melanica (Post 2169604)
przed napisaniem tego tematu mogles 'hociasz' wziasc w lape slownik jezyka polskiego, a tak poza tym to nie badz taki bezczelny..

zanim zaczniez wytykac innym bledy wpierw spojrz na siebie

Arack 09-07-2008 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tytanos (Post 2169639)
Jebany analfabeto... Słownik + dodatkowe lekcje polskiego i ewentualnie wakacje spędzone na świeżym powietrzu najlepiej Ci zrobią... :baby:

odezwał się polonista nie jest to temat <uwaga przekleństwo>kurwa<uwaga przekleństwo>do wypominania błędów ortograficznych wiec ogarnij się i wyjdz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez melanica (Post 2169604)
przed napisaniem tego tematu [mogles] ['hociasz'] [wziasc] w [lape] [slownik] [jezyka] polskiego, a tak poza tym to nie [badz] taki bezczelny..

wszystkie twoje błędy wezmę w nawias
moja odp. Spier**laj

Dzięki wszystkim którzy normalnie odpowiedzieli i panu up za obronę ^^

Dragones5 09-07-2008 17:27

Moze to nie jest temat do wypominania bledow ale wypada kurwa jakos to napisac nie? Bo jak kazdy bedzie tak pisal to boje sie pomyslec co za smietnik bedzie.

@topic
Guardy, ghostland, mozesz isc na Ef i zajac sobie wieze z elf arcanistami.

Cytuj:

i panu up za obronę ^^
OwneD! xddd

Arack 09-07-2008 17:30

dobra od teraz skończmy temat o ortografii plis no offtopic
@up
me too owned xD

Wyciszony 09-07-2008 17:37

Melanica nie popełnił ani jednego błędu, tylko jeśli nie jesteście spostrzegawczy, nie używa polskich znaków. Czemu tego nie robi - to jego sprawa.
@Topic
Idź na guardy i rób lootbagi, jak to ktoś powiedział. Możesz też pomęczyć Mintwallin, ale bez postmana to raczej średni pomysł. Używaj royal spearów, a co do potionów, to noś i jedno i drugie, tyle że więcej MP. GSy to narazie kiepski pomysł na tym lvlu i skillach, więc je sobie odpuść.

Arack 09-07-2008 17:40

No wkońcu ktoś długą odpowiedz napisał dzięki ;p

ps. o 5 dni wcześniej odemnie się zarejestrowałeś :(

Wyciszony 09-07-2008 17:44

Tyle, że na tym forum jestem od połowy 2005 roku, ale dostałem bana :D .

Arack 09-07-2008 18:27

no ja od konca 2005 ale terz banned;p

Surtius 09-07-2008 19:42

Trzymcie twarz wszyscy. Robicie błędy bo nie potraficie zainstalować nowej opery czy firefoxa.
A autora zapraszam do przyklejonych tematów!

Don_Kustosz 09-07-2008 20:10

kurwa tylko sie nie poplaczcie cioty :D

Topic@
Chcialbym zasugerowac Tobie Guardy - nawet bez lootbagow bedziesz mial zwrot ;> za chuj nie idz na Ef :] 10 ludzi na wiezy 10 podziemia i expic sie nie da : > Beholdery fakt slow exp ale kaska raczej miodzio :> FACC tomb - co prawda troche duzo ludu(lecz nie tak jak na EF) i kaska ladna :)
Mintwall- sredni pomysl :S tzn exp jakos idzie kaska jak masz obieraczke tez...ale bez lootbagow nie czuc smaku tej "prawdziwej" kasy : P
Zasugerowal bym przed updatem Of ale teraz wejscie to prawdziwy hardcore :/

A co do skillowania ;s kup sobie 100 kamieni za swoje fundusze i idz skillowac na goblinach

AdiZgOlek 09-07-2008 20:55

idz na trole

MikeRoyal 09-07-2008 21:16

Powiem tak jak widać jesteś po hacku więc ze skilowania nici, ale i tak by ci teraz się nie przydało. Ktoś up dobrze powiedział albo guardy i lootbag ale tylko na pvp. Jeśli nie to uzbieraj sobie kasę expiąc zwykłymi spearami na rotkach i carrionach. Polecam jeszcze z tymi rs'ami cyklopy to będzie dobre rozwiązanie, bierzesz z 20 rs idziesz na Mount Sternum i na*******asz bierzesz kasę, halabardy sprzedajesz i masz kase. Powiedz, mi że nie wyrabiasz to znaczy że jesteś kompletnym kretynem bo mnie udało się tam expić 9 druidem xD.

Vyohman 09-07-2008 22:09

@up
Druid i pal to całkiem co innego nie lubie takich porównań, ale powinien se poradzić =D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56.