![]() |
Poh z summonami
Mam pytanko. Mam chara na Celescie :] Druida na 18 lvlu. Mam 8 bp hmm duzo uhow. Powiedzcie. Chcialbym isc na cmentarz na pohu (znam respy gs itp wiec nie boje sie i nie mowcie zebym nie szedl bo padne !! zlurowac tez nie ma kto bo najwyzszy lvl to nawte nei 30 i watpie zeby ludzie lurowali cos na pohu skoro prawie w ogole nikt tam nie chodzi) no wiec. Chcialbym wzioc 2 bp hmm (kolo 4k expa do 19 lvla) dorobic 19 lvl i zsummonowac 2 scouty. One szybsze chyab sa od DSa nie ? i od Ghula. Chcialbym tam poexpic z nimi nie uzywajac runek (ewentualnie moge gfb uzywac albo hmmow ale wole bez) myslicie ze mi sie to oplaca ? Prosze o szybko odp bo bym jeszcze dzisiaj poexpil. Jesli tak to ile czego wzioc ? ALe bez przesady typu "wez z 3 bp uh z 2 bp gfb i z 5 bp hmm i bez summonow" zalezy mi na expieniu i loocie raczej a niechceh marnowac hmmow bo wiem ze waste na 100% sily czarow
Z gory thanx :D |
skoro sie nie boisz ze zginiesz zabity przez gsa to mozesz isć ale bedziesz musial uzyc sporo runek na dsy pojdzie ci nawet duzo Hmmow ja bym na twoim miejscu nabil 19lvl lub torche wiekszego w spokojniejszych miejscach a dopiero pozniej z summonami tam szedl np. Minotaur Archera sobie wziaść :)
A co do Celesty to ma tam kto zlurowac np. Desiree Lane 39lvl royal pall ona moze tam chodzic bo malo osob ma spory lvl i chodzi na POH na twoim serwie A jednak sa osoby powyzej 30lvl :D a nie tak jak napisales :P |
Ok FAjnie ze chesz tam isc ale Jezeli napisałeś ze najwyzszy to nie 30 lev to
pomyśl jaki tam jest resp jak trafisz na 2 Gs na powierzchni to stracisz duuuzo uh w najgorszym wypadku ded Z summonami to nie wiem nie chodzilem z summonami tylko z kolegami |
UUU no jeżeli nie bojisz sie zlurowanego GSa to weż BP SD tak an wypadek dojesz do 20 lvla no lec jak chcesz z summonami( ja tam bym brał huntera ale on od 25 lvla) jak wolisz
KEINIM OF TITANIA KNIGHT 20lvl 4 mlv SKILLS:55/51 |
Heheh juz poszedlem. GSow nie ma ;] znam na tyle dobrze respy. Aha ns dsy nie trace zbytnio hmmow bo wala scouty a ja biegam wokol drzewek. Aha scouty mi padly na minotaur campie myslalem ze trudniejsze do ubicia sa.......
-.- Aha co do tego lvla. Moze sie pomylilem wydawalo mi sie ze kolega mi mowi ze niedlugo bedzie ona miec 30 :] ale niewazne. Loot calkiem calkiem natomiast exp ... ZALOSNIE ! Lepiej na rotach expilem. ehehehhe chyba nie bede tak robil juz :] dzisiaj jeszcze z godiznke posiedze co mi tam;] mam nadzieje ze mnie niekt nie okradnie z lootbaga. PS Po co mi bp sd ? GS mi nie grozi a na dsa sd to waste :] |
co to pohu
stary :D zrob se siłe czarow 170%, wes gfb hmmki i ewentualnie zsummonowanego fire de(b)vila (ale nie polecam) i jedziesz na cyce i mino (archy, guardy, zwykle). jak sie zrobi za goraco to rzuc niewidke i w długą. Ja tak expie i jest spoko. tylko że drogo dość.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:56. |