![]() |
Bog raider- gdzie je mogę znaleźć.
Proszę o dokładne opisanie mi gdzie moge znalezc expowisko z Bog Raiderami. Dziekuje z gory :)
|
Najlepiej sam poszukaj, nie dość ze resp mały to już się tam kręci pełno ludzi, powiem tylko że są na edron ;p
|
tyle to ja tez wiem
|
gs island pod ziemią o ile wiem
|
im mniej osob wie, tym lepiej :P
|
Ktos mi moze powiedziec gdzie ten cave na edron!?
|
stone house, czy jak sie to zwie
|
Cytuj:
|
Tak ok, mówcie wszystkim -.- to niebawem będzie tam chodził cały server, najlepiej niech każdy sam znajdzie, sam szukałem 1godzinke to czemu ktoś inny miałby go znaleźć w minute? ...
|
Msg me in game to odpowiem bardzo dokładnie albo moge mapke na pm wysłać
|
@up
Co się tak przyczepiłeś do non-pvp? Myślisz że jak sam grasz na pvp to jesteś pro evul mastah? Osobiście grałem na servie pvp ponad rok i mi się znudził, tutaj przynajmniej można się czuć "bezpiecznie" w dobrym pojęciu tego słowa \o/? |
Cytuj:
|
Na szczęście niektórzy nie wiedzą co to tibia.****.sret ;d. Ja tam w minute znalazłem xD. A może to lepiej że on się dowie gdzie to jest? Może ma z 20lvl i eq warte 1kk bez aola i padnie? Myślcie pozytywnie
|
1) Gdyby poszukał to by wiedzial..
2) Co wy macie do non-pvp? Chca grac na pvp to niech graja albo na Non-pvp 3) Na jakim lvl knightem i skillami warto by sie wybrac?.. Chodzi mi o solowanie oraz blokowanie :D |
@up
To jest podatne na hity fizyczne.. ja swoim palem z e speara walnołem za 309 max Nawet dam zdjęcie ;d http://img379.imageshack.us/img379/7278/hiciorvf2.png 50ek, 75/75 i spokojnie możesz bić :) |
znaleźć resp to nie problem 10 minut i jest ale żeby tam było wolne to już inna sprawa :D
|
Cytuj:
|
ale ludzie spamujecie
link do bob raiderów" http://tibia.pl/earth.php?x=33304&y=31785&z=7&q=113.12& największy resp bob raiderów [edron] |
na Drefi masz resp :)
|
A mocno to cos bije i czy msem bedzie sie oplacalo tam chodzic jak tak to jaki lvl/mlvl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |