![]() |
Ceny [SILVERA]
Prosze o podanie cen tych itemów:
-Boh -K set -Platinum amulet -Fur buty -Dwarven axe -Noble axe / Fire axe -Axe na 30lvl -Vampirka / Demonke -Glacier Kilt [Mam na sell] -Cruzader helmet -Royal helmet -DSM |
gram akurat na sliverze to ci pomoge bo znam ceny ::
-Boh ( 40k ) -K set ( nie wiem dokładnie około 20k ) -Platinum amulet ( 4k ) -Fur buty ( 2k ) -Dwarven axe ( też nie wiem za bardzo to nie powiem :) ) -Noble axe / Fire axe ( noble axe około 10k a fire axe też około tylu ) -Axe na 30lvl ( nie wiem ) -Vampirka / Demonke ( 20-25k ) -Glacier Kilt [Mam na sell] ( nie wiem dokładnie ) -Cruzader helmet ( 6k ) -Royal helmet ( 25k ) -DSM ( około 40k ) mam nadzieje że pomogłem :) :baby::baby: |
Cytuj:
Chyba Ci sie pomylilo bo watpie aby ktos taniej sprzedawal niz u djinn/rashid a jesli juz to 1k mniej etc a jesli chodzi o ceny to wystarczy ze zobaczysz ceny djinn/rashid i bede nieco wyzsze tzn np boh 30k to mozna juz nawet kupic za te 30k ale normalna cena na silverze bylo 35k-( ale moglo sie cos zmienic bo dawno tam nie zagladalem) i tak dalej dsm 40k+, RH 30k+, crus helmet 6k 1/-1k, glacier kilt nie mam pojecia tego nikt nie kupuje bo to leci masowo z witchow, v shield 15k+, platinium amulet ~4k, dwarven axe 1-1.5k, noble axe ~10k, fire axe 8k+ |
Silvera to specyficzny serwer, i ceny są tu na dość wysokim poziomie. Nie wiem czym to jest spowodowane...
|
Tak się składa, że taki temat już był. Czy Wy nie potraficie szukać? Albo chociaż przejrzeć kilka pierwszych tematów na pod-forum Silvery?
@EDIT Lol! Owned! Przecież ten temat o którym mówię, był założony przez autora, tego tematu (trochę pokręcone ;X). Po co Ci 2 takie same tematy? x__X' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |