![]() |
Proba ubicia draga na 11lv
Umieszczm tu filmik jak kumpel stara sie ubic draga palem na 11lv
Życze milego oglondania . :) tu link: www.motorybike.republika.pl/drag solo11 lv.rec Sir Gunig Palladyn lvl 30 Elysia |
Przykro nam, strona o podanym adresie nie istnieje.
Zrób co¶ z tym X( |
Musisz skopiowac cala nazwe i wkleic do wyszukiwarki wtedy ci sie sciagnie gwarantuje
dokladnie to wklej ::: www.motorybike.republika.pl/drag solo11 lv.rec tylko cale do rec |
Cytuj:
http://www.motorybike.republika.pl/d...olo11%20lv.rec co do filmu to myslelm ze bedzie kiepski,a byl calkiem calkiem. Juz prawie mu sie udalo, szkoda. |
Dzieki ze poprawiles linka :) to muj pierwsz :p
(kazdy uczy sie na bledach) Tak przy okazju komentujcie kumpla a nie mnie |
dobre
isc na draga z 1 uhem :P hehe 8o a bylo tak blisko co nie ?? ;) ale bylo fajne :cup:
|
NIo blisko byl :P
Ale widziales zadnych uhmejkerow nie bylo i lipa z uhami :p Kumpel mi powiedzial ze zrobi lepsze skile i leci znowu Muwi ze bedzie probowal az sie uda |
Gdyby na samym końcu w tego draga walił, a nie w węże i nie stałby w miejsu, może by go ubił :).
|
brave ma racje udalo by ci sie gdyby nie ten blad
|
Już ¶ci±gam , MaM nadzieje, że bedzie dobry ;)
|
thx za slowa otuchy nie dlugo zamieszcze filmik jak na 10 lv bede probowal ubic draga tylko skile zrobie i wezne wiecej uhow i mam nadzieje ze sie uda
trzymajcie kciuki :p :p :p :p |
Hehe , nawet ladnie ci poszlo ale moja rada : Widze ze zadko chodziles na dragi palladynem . Pocwicz jeszcze troche i dopiero zrub filmik.
|
Widze Magus ze chyba Ci sie nudzi bo zaczoles sie w filmy bawic :] ty lepiej sie wez za Sir Guniga :) Ale widze ze filmik za***isty i to bardzo xD
Prawie sie udalo to bylby wyczyn drag solo na 11 lvl z 1 uchs hehehehehhe Juz myslalem ze bedziesz z nim latal az do orclandu j\k Fajnie nakrecony film zaczynasz kariere kamerzysty na osiedlu Kumpel z reala , Bełchatów , os. Przytorze ROX Nordgeren Knajt 45 lvl skills 75/73 Elysia Fuck Nazi xD cya |
Gdybys miał z 3 UH to by¶ go spox zabił
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41. |