![]() |
Zdjecie z ostatniej chwili
NIe wiem czy wszyscy wiecie ale na Aldorze trwa wojna między Black Windows oraz Powerpuff girls.Powoli wrze coraz bardziej , wracajac z Kazz mialem okazje spotkac...sami zobaczcie
http://photobucket.com/albums/v423/D...indows0001.jpg bedzie ładna sieka , radze stac w PZ jezeli widac X to wjedzcie na http://photobucket.com/albums/v423/Dreathan/ i tam "Wojna XD" |
ale rzeźnia!!! ten X jest po prostu zabujczy...:P
|
Super X
Wymiatasz gosciu!! Normalnie super X!!! :D :D :D. X jest bardzo popularnym zdjeciem :p :D
|
o w morde kogo głowa tam leci? <lol> ale w******y X
MAM MI NIE POZWALA TAKICH RZECZY OGLDĄDAĆ! :( |
Co do tych komentarzy o X - zacytuję Doba:
"Wiesz ja mam czasami wrazenie ze niektorzy userzy sa takimi idiotami ze mam ochote takiego tylko chwycic i lbem o sciane lac az sie nauczy myslec... w ktoryms wcieleniu w koncu mu sie uda... moze..." Dziękuje... |
o kur....
Jezu jaka rzeźnia wes az strach tam grać . ta krew powyrywane głowy , konczyny obrzydliwe ......a najbardziej przerazajoncy to ten X
|
Ku**a i po hu* takie *******y jak "WIDZE X" piszecie ? nie widzisz ? to spier.. i nie nabijaj sobie bezsensownie posta...nie wiem czemu X widac ciagle , u mnie sie wyswietla fota.... lól
|
jaki idiota naucz sie debilu wklejac ss'y wtedy nie będzie komentarzy "widze x"
nOOb plx... |
Cytuj:
po 2. palancie umiem wklejac foty X to prze przekroczenie limitu transferu po 3.Ja noob ? lol....ciekawe...głupek |
Lord Dreathan - sprawdz adres, znalazlem w kodzie zrodlowym adres http://f012.mail.lycos.co.uk/app/edr...iew.jsp?id=277
i nie dziala - na pewno nie limit transferu :confused: EDIT: @Master of Devastation - jak narazie to ty pokazujesz swoj idiotyzm. To ze dal zly link nie swiadczy ze jest idiota. |
tylko że ja nie jestem takim patafianem jak ty i ss'y wklejać umiem......-.-'
|
Lord dreathan jaka wlasciwie masz postac na aldorce a tak przy okazji tez to widzialem mevar seth-drone masakrovie la vidulas el rojos ......... akurat znam pare osób poprosze seth-drone aby ss-y zamiescil i wtedy zobaczycie !! i niewyzywajcie nikogo z aldory od noobów !!
__________________________________________________ _____________ Fon Kostryn -> pal :lucznik: lvl 8 skillz 53/40 4 m lvl ->ALDORA ROX |
Cytuj:
JAkbym nie umial wklejac fotek to by wogole nawet X nie bylo ty kur** idioto |
Lord moze sie kidys spotkamy na aldorce :D
|
:D ale zalapalem sie xD ale juz do thais poszli :PPP
|
Cytuj:
boże jak bezsensownie gadasz..-.-'aldora to nOOby a głównym reprezentantem jesteś ty!przeczytaj jeszcze raz co napisałeś ..... |
@Master of Devastation:
Hahaha, a żeś texta puścił. Normalnie wszyscy się śmieją. :confused: "...tylko że ja nie jestem takim patafianem jak ty i ss'y wklejać umiem..." - me klasa III podst. plx? :] Podsumowując - stul pysk, jak Ci coś nie odpowiada (przepraszam za słownictwo, ludzie są dziwni... :o) |
powiem wam tak ja widzicie X to niewyzywajcie od noobów itp bo moze byc transfer przekroczony wiec poczekac albo wejsc puzniej ......
|
MAster of devastation choc na aldore to na maina niewyjdziesz a jedyny nOOb tutaj to ty i stul japie pokrako ............ !!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |